ul. Koszarowa 2
42-583 Bobrowniki
NIP: 498[zasłonięte]014-41
REGON: 240[zasłonięte]043
E-mail: [zasłonięte]@soti.pl
Telefon stacjonarny: 32[zasłonięte]380-30
Telefon komórkowy: 0 517-[zasłonięte]-499 0 510-[zasłonięte]-324
Pracujemy od poniedziałku do piątku od 9.00 do 17.00
Przed licytacją prosimy o zapoznanie się ze stroną "o mnie"
Zgodnie z Ustawą z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz. U. Nr22, poz.271 z późn. Zmianami) Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna sprzedaży zawartej na odległość bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty otrzymania towaru. Szczegóły realizacji zwrotów na stronie "o mnie" .
|
|
Belgijska deserowa czekolada Barry Callebaut do fontann
91,00 zł za opakowanie 2,5kg
cena za 1 kg: 36,40 zł
Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem firmy Barry Callebaut jednego z największych producentów czekolady z ponad 150 letnią tradycją. Specjalnie przygotowana belgijska czekolada firmy Barry Callebaut do fontann czekoladowych.
Czekolada do fontann Deserowa
Data ważności: 26.01.2014
Czekolada deserowa ma 56,9 % miazgi kakaowej Dostępna w opakowaniach 2,5kg
- JAKOŚĆ I WYSELEKCJONOWANE SKŁADNIKI - czekolady Barry Callebaut to najlepszej jakości składniki, które dają intensywny aromat i niepowtarzalny smak oraz odpowiednią konsystencję idealną do fontanny czekoladowej
- SUPER PŁYNNOŚĆ - dzięki odpowiedniej zawartości masła kakaowego czekolada Barry Callebaut w fontannie tworzy idealną, gładką kaskadę - nie musisz dodawać oleju, który psuje smak czekolady
-
CZEKOLADA DO FONTANN - każda czekolada ma swoje zastosowanie - belgijska deserowa czekolada do fontann Barry Calebaut przygotowana jest specjalnie pod czekoladowe fontanny - nie ufaj podróbkom o niskiej płynności, które zawierają utwardzany olej i tłuszcze roślinne - POSTAW NA JAKOŚĆ I NASZE DOŚWIADCZENIE W BRANŻY
Tak wyjątkowe czekolady o typowym dla Callebaut'a smaku mogą powstać jedynie poprzez dokładne mieszanie składników w proporcjach charakterystycznych dla danej receptury oraz poprzez cierpliwe i precyzyjne konszowanie.
Czekolady można używać do przyrządzenia fontanny czekoladowej, fondue oraz tworzenia deserów, musów, lodów, dekorowania ciast lub jedzenia bezpośrednio drażetek bez rozpuszczania
Czekolada jest pyszna, ciekawa w smaku i zdrowa Do każdego opakowania instrukcja rozpuszczenia czekolady!
PROMOCJA Do każdej przesyłki dodajemy TRZY GRATISY:
...........
GRATIS 1 - Przepisy na czekoladę do picia Do każdej przesyłki dodajemy książeczkę z przepisami (kilkadziesiąt przepisów) na czekoladę do picia, koktajle czekoladowe oraz drinki.
.........................................
GRATIS 2 - Próbka belgijskich pianek Marshmallow Tylko na naszej aukcji GRATIS próbka belgijskich, waniliowych pianek Marshmallow do każdej przesyłki. Zanurzona pianka w czekoladzie to sama słodycz.
GRATIS 3 - Zestaw próbek wszystkich czekolad Do każdej przesyłki GRATIS próbki wszystkich czekolad smakowych: cappuccino, karmel, limonka, truskawka, pomarańcza oraz biała, deserowa, mleczna.
JAK WYBRAĆ ODPOWIEDNIĄ CZEKOLADĘ?
..............
Zapoznaj się z krótkim opisem naszych czekolad, wybierz kategorię, która Ci odpowiada, następnie kliknij na gwiazdki, aby przejść na aukcję.
Belgijska czekolada Exclusive charakteryzuję się najwyższą płynnością. W jej skład wchodzą najlepszej jakości składniki, które dają intensywny aromat i niepowtarzalny smak oraz idealną konsystencję do fontanny czekoladowej oraz fondue. Dzięki odpowiedniej zawartości czystego masła kakaowego czekolada w fontannie tworzy idealną, gładką kaskadę.
Czekolada Premium to belgijska czekolada o aksamitnym smaku uzyskanym dzięki najwyższej jakości składników. Jest przeznaczona głownie do produkcji czekolady do picia, czekoladek, pralin, deserów oraz ciast. Świetnie sprawdzi się również w czekoladowym fondue. Czekolady firmy Callebaut są znane i używane przez profesjonalnych cukierników na całym świecie.
Czekolady klasy Standard są czekoladami do użytku ogólnego. Nadają się do robienia czekolady do picia, czekoladek, ciast oraz fondue. Upłynniając czekoladę masłem kakaowym (dostępnym na naszych aukcjach) uzyskamy odpowiednią konsystencję do fontanny czekoladowej.
|
|