Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Czekolada - 70 % Dominikana+ żurawina 50 g

21-03-2012, 13:03
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 16.50 zł     
Użytkownik plus_eko
numer aukcji: 2211579033
Miejscowość Bytom
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 5   
Koniec: 23-03-2012 12:54:48
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Sklep PlusEko.pl

KONTAKT

PHU "PLUS EKO"
ul. Katowicka 46
41-902 Bytom
tel: +48 [zasłonięte] 843 265
email:[zasłonięte]@pluseko.pl

WYSYŁKA

Wysylka

PŁATNOŚĆ

ING Bank Śląski:
33 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]2270090 [zasłonięte] 924423

ODBIÓR OSOBISTY

Odbiór możliwy w siedzibie firmy:
pon-pt 9.00 -17.00
sob 10.00-14.00



Czekolada - 70 % Dominikana+ żurawina 50 g

Polecamy czekoladę z ziarna Hispaniola z Republiki Dominikany z dodatkiem żurawiny.


Ziarno Hispaniola (stanowiące zaledwie 4% produkcji Republiki Dominikany) nadaje czekoladzie niespotykany charakter. Jego owocowa nuta z wyraźnie wyczuwalnym posmakiem cytrusów świetnie komponuje się ze kwaśno-słodką żurawiną rosnącą tylko na półkuli północnej.

Jest to niezwykłe połączenie północy i południa zamknięte w jednej tabliczce. Kakao Hispaniola to niezwykle delikatna i rzadka roślina. Wymaga wiele troski i doświadczenia by mogła wydać wspaniałe plony.

Po włożeniu do ust kawałka tej czekolady wszystko staje się jasne... można niejako "zobaczyć" ludzi pracujących na plantacji, zasmakować w rosnących nieopodal pomarańczach, a w posmaku wyczuć bukiet tulipanów...

Czekolada BIO wyrabiana ręcznie bezpośrednio z wyselekcjonowanych ziaren kakao. Nie zawiera żadnych sztucznych dodatków ani konserwantów.


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Skład: ziarno kakao z Dominikany [70%], cukier trzcinowy, żurawina.

Cena tylko 16.5 zł!

Czekolada - 70 % Dominikana+ żurawina 50 g