Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Czarnuszka - bez glutaminianu sodu

17-01-2012, 5:04
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Użytkownik arte-mida
numer aukcji: 2035701868
Miejscowość Kielce
Kupiono sztuk: 1    Wyświetleń: 30   
Koniec: 13-01-2012 17:02:22

Dodatkowe informacje:
Opis niedostępny...
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Szablon

Kontakt


PUH Artemida
Anna Górska

arte-[zasłonięte]@o2.pl
[zasłonięte]@o2.pl
509-[zasłonięte]-814
509-[zasłonięte]-812
31[zasłonięte]093

 

Koszty przesyłki

1 szt. - polecona ekonomiczna - 4,00 - polecona priorytet - 4,60

2-3 szt. - polecona ekonomiczna - 4,10 - polecona priorytet - 5,10

4-6 szt. - polecona ekonomiczna - 4,50 - polecona priorytet - 5,70

7-15 szt. - polecona ekonomiczna - 7,50 - polecona priorytet - 9,00

15 i więcej - polecona ekonomiczna - 11,00 - polecona priorytet - 13,00

Po zakupie i zsumowaniu zawsze podaje w meilu koszt wysyłki.

 

Inne

Wpłaty należy dokonać na konto w PKO BP, którego nr otrzymasz w mailu od Allegro, w tytule wpłaty podaj swój nick lub przez system PayU.

CZARNUSZKA
Waga netto: 30 g.

Image Hosted by ImageShack.us


Właściwości:
Czarnuszka wykazuje cechy silnie antybiotyczne, antywirusowe, antygrzybiczne i antybakteryjne. Składniki czarnuszki oddziałują wyjątkowo pozytywnie na podstawowe układy organizmu:
· układ trawienny (jama ustna, przełyk, żołądek, trzustka, wątroba, jelita),
· układ krążenia krwi i limfy, · układ oddechowy (nos, gardło, krtań, płuca),
· układ mięśniowo-szkieletowy (mięśnie, kości, stawy, więzadła, ścięgna),
· układ moczowy (nerki, moczowody, pęcherz)
· narządy zmysłów (wzrok, słuch, smak, dotyk),
· układ immunologiczny (regulacja i harmonizacja, tłumienie nadmiernych reakcji prowadzących do agresji autoimmunologicznych, stabilizowanie błon komórkowych, co zmniejsza podatność na alergie).

Zastosowanie:

Czarne nasiona służą jako dodatek do pieczywa pszennego i żytniego, do przetworów warzywnych, do aromatyzowania wina, jako środek ziołoleczniczy oraz w niewielkim zakresie do produkcji olejku eterycznego w cukiernictwie.

 


Image Hosted by ImageShack.us
Zobacz nasze komentarze


Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us