Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Cząber - bez glutaminianu sodu

25-01-2012, 19:46
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 2 zł     
Użytkownik arte-mida
numer aukcji: 2063842958
Miejscowość Kielce
Wyświetleń: 6   
Koniec: 27-01-2012 19:55:08
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Szablon

Kontakt


PUH Artemida
Anna Górska

arte-[zasłonięte]@o2.pl
[zasłonięte]@o2.pl
509-[zasłonięte]-814
509-[zasłonięte]-812
31[zasłonięte]093

Koszty przesyłki

1 szt. - polecona ekonomiczna - 4,00 - polecona priorytet - 4,60

2-3 szt. - polecona ekonomiczna - 4,10 - polecona priorytet - 5,10

4-6 szt. - polecona ekonomiczna - 4,50 - polecona priorytet - 5,70

7-15 szt. - polecona ekonomiczna - 7,50 - polecona priorytet - 9,00

15 i więcej - polecona ekonomiczna - 11,00 - polecona priorytet - 13,00

Po zakupie i zsumowaniu zawsze podaje w meilu koszt wysyłki.

Inne

Wpłaty należy dokonać na konto w PKO BP, którego nr otrzymasz w mailu od Allegro, w tytule wpłaty podaj swój nick lub przez system PayU wybierając inny sposób dostawy i wpisując odpowiednią kwotę odpowiadającą ilości zakupionych sztuk.

CZĄBER
Waga netto: 30 g.

Image Hosted by ImageShack.us


Właściwości:
Najważniejszymi składnikami cząbru są olejki lotne, garbniki, żywice, śluzy i sole mineralne. Cząber stosuje się przy niedostatecznym trawieniu i zmniejszonym łaknieniu, w długo utrzymujących się biegunkach, nieżytach żołądka i jelit. Cząber łagodzi skurcze, reguluje perystaltykę jelit oraz ma działanie przeciwrobacze.

Zastosowanie:
Cząber ma silnie korzenny zapach, a w smaku przypomina nieco pieprz. Podnosi smak zupy fasolowej, fasolki szparagowej, potraw mięsnych, ryb, krupniku, grochówki, kapusty, sałatek, potraw z grzybów, kiełbas, wędlin, serów, marynat, pikli, potraw z dziczyzny, majonezów. Stosowany jest do zalewy słodko-kwaśnej używanej podczas kwaszenia lub konserwowania ogórków lub groszku zielonego.



Image Hosted by ImageShack.us
Zobacz nasze komentarze


Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us