Do cięcia, szatkowania, ścierania,
zagniatania ciasta, ubijania, mieszania, wyciskania soków, kruszenia lodu.
Płynna regulacja obrotów.
Praca pulsacyjna.
Obudowa stalowa, satynowana.
Gumowe, antypoślizgowe nóżki ø65 mm
Przystawki:
Malakser
– Pojemność 3l
– Skala: od 500 do 2000 ml
– Gradacja skali: co 500 ml
– Nóż ząbkowany
– Przezroczysty poliwęglan
– Wsad walny: 74x51 mm
– Dodatkowo otwór wsadowy: ø43 m
– Wymiary: ø210, H 260 mm
Mini malakser
– Pojemność: 1,75 l
– Nóż ząbkowany
– Przezroczysty poliwęglan
– Wsad walny: 74x51 mm
– Dodatkowo otwór wsadowy: ø43 m
Tarcze do szatkowania z wykorzystaniem pojemnika malaksera
– Tarcza na słupki „Julienne”: 2,5x3 mm
– Tarcza do wiórków: 4 i 8 mm
– Tarcza do tarcia ziemniaków na placki
– Zamykany pojemnik na tarcze
Blender
– Pojemność: 1,5 l
– Szkło „THERMO RESIST”
– Nożyk 4 ramienny
– Skala: od 200 do 1600 ml
– Gradacja skali: 200 ml
– Oznaczenie skali poziomu gorących potraw (1200 ml)
– Wymiary: ø140 , H 270 mm
Wyciskarka do soków
z wykorzysta niem pojemnika malaksera
Końcówki do mieszania, ubijania i przekładania z wykorzysta niem pojemnika malaksera