Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CURING AND SMOKING (MADE AT HOME) Dick Strawbridge

29-06-2015, 3:42
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 999.99 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405693208
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 29-06-2015 03:47:31

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08507, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80501, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>99615, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76847, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>59480, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>08507, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80501, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>99615, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76847, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>59480

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Curing and Smoking (Made at Home)

CURING AND SMOKING (MADE AT HOME) Dick Strawbridge

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Dick Strawbridge
Language: English
Publisher: Firefly Books
Publication Date: 10 May 2012
Dimensions: 20.8 x 14.7 x 1.8 cm
Format: Paperback
Pages: 176
Condition: NEW
Product_ID: 177AD5A775

 

 

''A new series for living the good life!'' Made At Home This exciting series comes from the father-and-son team Dick and James Strawbridge, who live ''the good life'' on their small acreage. In ''Made At Home'' they share the knowledge and experience gained over years of producing an abundance of good things to eat and drink: organic fruits and vegetables eaten, juiced, fermented and preserved; pigs smoked for ham, sausages, salamis and bacon; a mixed flock of birds used for eggs and eating; and bees for honey, to name a few. It's an enviable lifestyle driven by a desire to eat well every day. It is also a lifestyle that does not require a lot of space. ''Made At Home'' contains numerous adaptations to urban and suburban life. Plants are grown in small lots and pots, chickens are kept in backyard pens, and meat items, such as sausages, are smoked in the backyard. Proof positive that anyone can live the good life. Of all the ''Made At Home'' titles, perhaps this one speaks loudest to the popularity of home-grown foods. The smoked bacon, salamis and heady cheeses we love are prime candidates for handcrafted taste. ''Curing and Smoking'' demonstrates how simple it is to use the magic of smoke to create wonderfully aromatic foods with distinctive flavors. The book follows the curing and smoking processes beginning to end, from creating a purpose-made pantry to storage. Topics include drying, curing, hot smoking, cold smoking, indoor smoking, drying and wrapping, and vacuum packing. Foods are not limited to meats and cheeses, but include fruits and vegetables, fish, ciders, seafood. Even eggs can be smoked or cured. Original and delicious recipes offer up such delights as jams and jellies, hot-smoked oysters, and fresh tomato salsa. Curing and Smoking is ideal for adventurous cooks, modern pioneers, and all food crafters.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 CURING & SMOKING: RIVER COTTAGE HANDBOOK NO.13

 SALT SUGAR SMOKE Diana Henry