Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CULINARY REACTIONS: EVERYDAY CHEMISTRY OF COOKING

25-09-2014, 4:36
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 100.80 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4548749967
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 25-09-2014 04:38:30

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97670, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37840, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20466, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94069, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50577, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97670, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37840, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20466, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94069, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>50577

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Culinary Reactions: The Everyday Chemistry of Cooking

CULINARY REACTIONS: EVERYDAY CHEMISTRY OF COOKING

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Simon Quellen Field
Language: English
Publisher: Chicago Review Press
Publication Date: Nov 2011
Dimensions: 15.4 x 1.5 x 22.8 cm
Format: Paperback
Pages: 237
Condition: NEW
Product_ID: 156[zasłonięte]7068

 

 

Exploring the scientific principles behind everyday recipes, this informative blend of lab book and cookbook reveals that cooks are actually chemists. Following or modifying recipes is shown to be an experiment with acids and bases, emulsions and suspensions, gels and foams. This easy-to-follow primer includes recipes that demonstrate the scientific concepts, such as Whipped Creamsicle Topping (a foam), Cherry Dream Cheese (a protein gel), and Lemonade with Chameleon Eggs (an acid indicator). Also included in this fun, fact-filled companion are answers to various culinary curiosities, such as ''How does altering the ratio of flour, sugar, yeast, salt, butter, and water affect how high bread rises? ''and'' Why is whipped cream made with nitrous oxide rather than the more common carbon dioxide?''

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 COOKING FOR GEEKS Jeff Potter

 KITCHEN MYSTERIES Herve This

 BUILDING A MEAL Herve This

 NEUROGASTRONOMY Gordon Shepherd

 KITCHEN AS A LABORATORY Vega, Linden

 MOLECULAR GASTRONOMY EXPLORING THE SCIENCE OF ...