Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CULINARY REACTIONS: EVERYDAY CHEMISTRY OF COOKING

11-06-2015, 23:16
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 108.95 zł     
Użytkownik Big10-pl
numer aukcji: 5350999339
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 11-06-2015 23:18:34

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

O NAS

GWARANCJA BEZPIECZEŃSTWA ZAKUPÓW

PROWADZONE PRZEZ NAS AUKCJE

OBJĘTE SĄ GWARANCJĄ

BEZPIECZEŃSTWA

ALLEGRO

W ramach tego programu Serwis Allegro gwarantuje Państwu

zwrot gotówki za zakupiony przedmiot wraz z kosztami przesyłki do kwoty 10 000 zł.

MOŻLIWOŚĆ ZWROTU TOWARÓW

Towary zakupione na naszych aukcjach mogą zostać zwrócone w terminie 10 dni od daty zakupu. Zgodnie z obowiązującym prawem. Szczegółowe zasady oraz wyjątki wskazane zostały w regulaminie naszych aukcji znajdującym się na stronach "O mnie"

PRZESYŁKI UBEZPIECZONE

Wszystkie nasze przesyłki kurierskie są ubezpieczone- oznacza to, że w wypadku uszkodzenia przesyłki lub jej zawartości otrzymacie Państwo zwrot gotówki za uszkodzony towar. Warunkiem jest wypełnienie formularza reklamacyjnego w obecności doręczyciela. ( Formularz taki każdy kurier posiada przy sobie)

JEDNA OPŁATA ZA PRZESYŁKĘ

W wypadku przesyłki kurierskiej (wpłata na konto lub PayU) przedmioty wylicytowane przez Państwa na naszych pozostałych aukcjach zostaną przesłane wraz z przedmiotem wylicytowanym na tej aukcji bez dodatkowych kosztów przesyłki Warunkiem jest wpisanie przedmiotów, które mają zostać wysłane wspólną przesyłką do formularza płatności aukcji.

REGULAMIN

Dokonanie zakupu na naszych aukcjach jest jednoznaczne z akceptacją regulaminu naszego sklepu znajdującego się na stronie "O mnie".

KONTAKT

999[zasłonięte][zasłonięte]14420

Culinary Reactions: The Everyday Chemistry of Cooking

CULINARY REACTIONS: EVERYDAY CHEMISTRY OF COOKING

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Simon Quellen Field
Language: English
Publisher: Chicago Review Press
Publication Date: Nov 2011
Dimensions: 15.4 x 1.5 x 22.8 cm
Format: Paperback
Pages: 237
Condition: NEW


Exploring the scientific principles behind everyday recipes, this informative blend of lab book and cookbook reveals that cooks are actually chemists. Following or modifying recipes is shown to be an experiment with acids and bases, emulsions and suspensions, gels and foams. This easy-to-follow primer includes recipes that demonstrate the scientific concepts, such as Whipped Creamsicle Topping (a foam), Cherry Dream Cheese (a protein gel), and Lemonade with Chameleon Eggs (an acid indicator). Also included in this fun, fact-filled companion are answers to various culinary curiosities, such as ''How does altering the ratio of flour, sugar, yeast, salt, butter, and water affect how high bread rises? ''and'' Why is whipped cream made with nitrous oxide rather than the more common carbon dioxide?''

tel: 793[zasłonięte]468

email: [zasłonięte]@sconsulting.pl

PŁATNOŚCI

Dla Państwa wygody polecamy płatności


DOSTAWA

 

Wysyłka towaru nastąpi w terminie od 5-7 DNI ROBOCZYCH.

 

Nie ma możliwości, wcześniej realizacji wysyłek.

Kupując kilka książek za przesyłkę

kurierską płacisz tylko raz

 Gwarantujemy, że u nas kupisz najtaniej każdą książkę w każdym języku.

 

Zawsze chętnie pomożemy i odpowiemy na Twoje pytania.

 

tel: 793[zasłonięte]468

email: [zasłonięte]@big10.pl

 

 

DOWÓD ZAKUPU

Do każdego zakupu dołączamy:

Paragon

lub

fakturę VAT

[DANE_EU]C+q/6K+8AUNevH5NSDAF2Jfs45oL48b4dTAUdv/rpWq/ydgVxIM/WYHchJ0rG5lhYTIPK3N0Y7rZUKU62MRTu9QPaZtx3+ceGjiBFog+PP/1JALsYRhCPqY7cMCSbnrazNePJL1Yj4CmllLa0bnSrwdi4dqS6UeiqX6y5Ytm6TU=[/DANE_EU]