Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Cukier trzcinowy 1 kg PROMOCJA

14-02-2014, 18:55
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 14 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 14 zł     
Użytkownik bio-house24
numer aukcji: 3887254858
Miejscowość Niemcy
Licytowało: 1    Wyświetleń: 25   
Koniec: 14-02-2014 16:26:59
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha








O MNIE
KOMENTARZE
INNE AUKCJE
ZADAJ PYTANIE


Augustastrasse 17
02826 Goerlitz
tel. 75 77 17 111

[zasłonięte]@natura24.pl

GG:[zasłonięte]95984



Inne aukcje

Przedpłata poczta -od 7,50 zł
Pobranie poczta - 13,50 zł
Przedpłata kurier - 15.00 zł
Pobranie kurier - 18,00 zł


Zakup na różnych
kontach - koszty
przesyłki tylko 1 x


Wpłata na konto
50 2490 [zasłonięte] 000500 4000 4[zasłonięte]017 32




Cukier trzcinowy 1 kg



Produkt polecany szczególnie osobom dbającym o zdrowe odżywianie. W dzisiejszych czasach dominuje żywność wysoko przetworzona, bez wartości odżywczych, wypełniona chemią i środkami konserwującymi, niejednokrotnie też zawierająca metale ciężkie wchłaniane już na etapie wzrostu warzyw i owoców. Produkty roślinne często są modyfikowane genetycznie, co również nie jest bez znaczenia dla zdrowia ludzkiego. Wybierając produkty ze znakiem BIO macie Państwo gwarancję najwyższej jakości. Żywność z tym znakiem jest kontrolowana już w momencie uprawy, później podczas procesu produkcji. Jest ona dobrze tolerowana przez osoby mające skłonność do alergii pokarmowych, dostarcza organizmowi cenne składniki i wartości odżywcze

Cukier trzcinowy otrzymywany jest poprzez krystalizację kilka razy podgrzewanego soku z łodyg trzciny cukrowej. Nie jest wybielany ani rafinowany, przez co zachowuje swoje naturalne składniki: wapń, magnez, cynk, żelazo, fosfor.

Ekologiczny nierafinowany cukier trzcinowy na wagę - BIO powstaje w trakcie długotrwałego i przyjaznego dla środowiska procesu produkcji, który zapewnia pracownikom ochronę ich zdrowia.

Cukier umiarkowanie można używać do potraw i napojów. Szczególnie polecany jest do pieczenia.