Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CUKIER ŻELUJĄCY (BEZ GOTOWANIA) BIO 115G PEKTYNA

05-09-2014, 17:42
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 6.59 zł     
Użytkownik www_marketbio_pl
numer aukcji: 4491158386
Miejscowość Wrocław
Wyświetleń: 28   
Koniec: 05-09-2014 17:07:10
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt

tel. 71 [zasłonięte] 71
e-mail: [zasłonięte]@marketbio.pl
adres:
ul. Jerzmanowska 19
54-530 Wrocław

Wysyłka

Przesyłka Kurier48
do 30kg - 9,99zł
pobranie + 3 zł


Kurier DPD:
Do 30 kg 12,99 zł
Pobranie + 5 zł


Kupując na kilku naszych aukcjach, za wysyłkę płacisz tylko raz!

Chcesz tańszą formę wysyłki (np. list polecony ekonomiczny) skontaktuj się z nami, sprawdzimy czy to możliwe.

Płatności

ADAKA Dominika Tatarczyk
Jerzmanowska 19
54-530 Wrocław
Nr konta:

34 1030 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0190930 [zasłonięte] 003668


Możliwa płatność:
- szybki przelew PayU
- za pobraniem
- przy odbiorze osobistym
-przelewem

ZASADY:

1. W przypadku zakupów mogących przekroczyć 30kg skontaktuj się z nami w celu ustalenia kosztów wysyłki.
2. W tytule przelewu proszę wpisać nick z Allegro.

Cukier Żelujący (Bez Gotowania) Bio 115 G - Biovegan



Data przydatności:2017/05/31
Masa/obj. netto:0,115 kg
Cena kat. za 1kg:57.30 zł 

Teraz możesz łatwo i szybko przygotować pyszne domowe spready z dodatkiem cukru żelującego firmy Biovegan, który nie wymaga gotowania. Dzięki temu możesz zachować naturalny aromat owoców i witaminy w nich zawarte! 1 opakowanie cukru żelującego starcza na 250 g świeżych owoców i daje ok. 350 ml gotowego przetworu.

Sposób przygotowania z 250 g owoców:

1. Dokładnie umyj owoce i pozostaw, aby ociekły. Następnie pokrój na drobne kawałki, ewentualnie pozbaw pestek i odważ 250 g.

2. Owoce przełóż do miski, posyp cukrem żelującym i wymieszaj. Jeżeli masz wyjątkowo słodkie owoce, dodaj 2 łyżki stołowe świeżo wyciśniętego soku z cytryny.

3. Miksuj wszystko blenderem na najwyższych obrotach przez 1 minutę.

4. Powstały mus przełóż do czystych słoiczków i zakręć wieczka. Pozostaw w zimnym miejscu na 2 godziny. Powstały mus może zgęstnieć.

Powstały mus można przechowywać w lodówce do kilku dni.

Masa netto: 115 g (na 250 g owoców)

Składniki: surowy cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyna, otarta skórka cytryny*

*składnik rolnictwa ekologicznego

Jednostka certyfikująca DE-006
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE / spoza UE

Informacja alergiczna: Produkt może zawierać śladowe ilości sezamu, gorczycy, lecytyny sojowej, selera i produktów pochodnych.

Tabela wartości odżywczej

w 100g
Wartość energetyczna (kJ/kcal):1614 kJ/372 kcal
Tłuszcz (g):0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g):0 g
Węglowodany (g):91,1 g
w tym cukry (g):90,6 g
Błonnik (g):5,2 g
Białko (g):0,3 g
Sól (g):< 0,03 g

Produkt ekologicznyWysyłka w 24h
Produkt posiada certyfikat rolnictwa ekologicznego





W sklepie za jedyne

6.59zł

Kup teraz!





Zobacz nasze inne aukcje, oto najpopularniejsze z nich: Panelealle

Komentarze

Panelealle panel aukcji