Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Cuisipro PROFESJONALNA Tarka 6 stronnA Wa-wa

19-07-2015, 19:23
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 149.90 zł     
Użytkownik domowymarket_pl
numer aukcji: 5467794223
Miejscowość Warszawa - Wesoła
Wyświetleń: 2   
Koniec: 19-07-2015 19:23:23

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 0.60 [kg]
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 




 
 
 
 
 
Przedmiotem aukcji jest:

Tarka kuchenna 6-stronna 

marki Cuisipro








Opis:

Wymiary:
wysokość 24 cm.
Dzięki technologii śliskiej powierzchni ostrza są teraz bardziej ostre i wydajne – pozwala to uzysjać większe efekty tarcia przy mniejszym wysiłku. Tarka posiada 6 rodzajów ostrzy na 6 różnych powierzchniach.  Jest najlepszą tarką profesjonalną.
• Tarka z technologią śliskiej powierzchni trą więcej przy mniejszym wysiłku.
• Siedem stron tarki:
- Drobne oczka- idealne do tworzenia drobnej i jedwabistej konsystencji z suchych składników, takich jak skórka cytrusowa lub twardy ser. Tarta skórka cytryny jest klasyczną ozdobą do smacznych potraw i dekoracją dla słodkich dań. Wilgotne składniki, takich jak imbir, ogórek, czy jabłko tworzą konsystencję podobną do puree, a przyprawy stają się bardzo małymi granulkami.
- Podłużne wąskie oczka – do szatkowania warzyw w długie, cienkie paski, np do stylowej dekoracji dań.
- Grube oczka - cheddar i miękkie sery zamienią w małe pasma, które stopniowo roztapiają się w zupie lub na powierzchni dania. Konsystencja jest bardziej zróżnicowana wśród składników niż w przypadku ostrza o drobnych oczkach. Stwórz pasemka marchwi na surówkę z białej kapusty oraz grubo zetrzyj imbir, aby doprawić smażone potrawy.
- Szerokie ostre oczka -  idealne do plasterkowania czosnku i wiórkowania czekolady. Doskonałe dla uzyskania natychmiastowych efektów dekoracyjnych.
- Okrągłe gwiazdkowe oczka – idealne do tworzenia delikatnej, puszystej mgiełki z parmezanu na ulubionych potrawach jak: przystawki, zupy, makarony, sałatki. Również do zdobienia deserów czekoladą.
-Bardzo grube oczka - do tarcia składników na duże pasma, które są idealne kiedy chcesz podkreślić smak poszczególnych składników takich jak ser cheddar lub marchewki w sałatce.
- Dodatkowa tarka umieszczona w demontowalnej podstawie specjalna do ścierania świerzych  korzeni imbiru. Oddziela zbędne włókna.
• Skalowana miarka.
• Ostrza ze stali nierdzewnej. Sugerowane mycie ręczne.
• Posiada antypoślizgowe uchwyt i podstawę.
• Produkt opatentowany.
Wysokość 24 cm

Dzięki technologii śliskiej powierzchni ostrza są teraz bardziej ostre i wydajne – pozwala to uzysjać większe efekty tarcia przy mniejszym wysiłku. Tarka posiada 6 rodzajów ostrzy na 6 różnych powierzchniach.  Jest najlepszą tarką profesjonalną.
• Tarka z technologią śliskiej powierzchni trą więcej przy mniejszym wysiłku. 
• Siedem stron tarki:
- Drobne oczka- idealne do tworzenia drobnej i jedwabistej konsystencji z suchych składników, takich jak skórka cytrusowa lub twardy ser. Tarta skórka cytryny jest klasyczną ozdobą do smacznych potraw i dekoracją dla słodkich dań. Wilgotne składniki, takich jak imbir, ogórek, czy jabłko tworzą konsystencję podobną do puree, a przyprawy stają się bardzo małymi granulkami.

- Podłużne wąskie oczka – do szatkowania warzyw w długie, cienkie paski, np do stylowej dekoracji dań. 

- Grube oczka - cheddar i miękkie sery zamienią w małe pasma, które stopniowo roztapiają się w zupie lub na powierzchni dania. Konsystencja jest bardziej zróżnicowana wśród składników niż w przypadku ostrza o drobnych oczkach. Stwórz pasemka marchwi na surówkę z białej kapusty oraz grubo zetrzyj imbir, aby doprawić smażone potrawy.

- Szerokie ostre oczka -  idealne do plasterkowania czosnku i wiórkowania czekolady. Doskonałe dla uzyskania natychmiastowych efektów dekoracyjnych.

- Okrągłe gwiazdkowe oczka – idealne do tworzenia delikatnej, puszystej mgiełki z parmezanu na ulubionych potrawach jak: przystawki, zupy, makarony, sałatki. Również do zdobienia deserów czekoladą.

-Bardzo grube oczka - do tarcia składników na duże pasma, które są idealne kiedy chcesz podkreślić smak poszczególnych składników takich jak ser cheddar lub marchewki w sałatce.

- Dodatkowa tarka umieszczona w demontowalnej podstawie specjalna do ścierania świerzych  korzeni imbiru. Oddziela zbędne włókna.

• Skalowana miarka.
• Ostrza ze stali nierdzewnej. Sugerowane mycie ręczne.
• Posiada antypoślizgowe uchwyt i podstawę. 
• Produkt opatentowany.


Kod produktu:

CU-746877


  



CUISIPRO - to marka z za Atlantyku, w której portfolio znajduje się wiele oryginalnych, a przede wszystkim bardzo dobrze wykonanych urządzeń kuchennych, jake są nieodzowne w sprawnym przygotowywaniu posiłków.Cuisipro jest oddziałem firmy Browne & Co., wiodącego dostawcy wysokiej jakości produktów kuchennych, znajdującym się w Markham, Ontario w Kanadzie.  Projektanci Cuisipro badają i pozyskują najlepsze materiały, aby stworzyć unikalne połączenie innowacji, piękna i funkcjonalności w kolekcji narzędzi kuchennych. Dzięki szerokiej ofercie produktów, każdy kucharz może znaleźć coś dla siebie.Cuisipro zaprojektowało i wprowadziło na rynek wiele innowacyjnych produktów i wciąż przesuwa granice i podejmuje nowe wyzwania projektując produkty OEM, aby odnieść duże sukcesy zarówno w kraju jak i wśród międzynarodowych rozpoznawalnych sieci handlowych.


  


Najwyższa jakość w dobrej cenie !!!

 
 
Kupując na kilku naszych aukcjach
za wysyłkę płacisz tylko raz !!!