| Cue and Cut: A Practical Approach to Working in Multi-camera Studios
Author: Roger Singleton-Turner Language: English Publisher: Manchester University Press Publication Date: 22 July 2011 Dimensions: 13.8 x 2.5 x 21.6 cm Format: Paperback Pages: 480 Condition: NEW
*Cue & Cut* is a 'practical approach to working in television studios' for anyone who might want to work in that medium. It's full of useful information about kit, and how you would use it to create multi-camera content. Written by a multi-camera producer-director with years of drama and teaching experience, it presents both a way of handling studios and a source of information about how things have changed from the days of monochrome to HD tapeless modes - with some thoughts on 3D HDTV The book is firmly based in first-hand teaching experience and experience of producing, direction, floor managing (and so on) and on working with top flight Actors, Writers, Musicians, Designers of all disciplines and Sound and Camera crews, both at the BBC and in ITV. The book will certainly cover multi-camera aspects of Undergraduate, HND and B.Tech courses and should be useful to those on short courses, whether practical or post-graduate. ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]90844
| | PROSZĘ ZAPOZNAĆ SIĘ Z WARUNKAMI AUKCJI PODANYMI NA DOLE STRONY ORAZ NA STRONIE O MNIE I W TREŚCI WIADOMOŚCI POTWIERDZAJĄCEJ ZAKUP W moim sklepie kupisz najtańsze w Polsce książki w języku angielskim. Jeśli jesteś zainteresowaniy jakąś pozycją, a nie posiadam jej aktualnie wystawionej - proszę o wiadomość - gwarantuję, że u mnie będzie najtaniej! Zapraszam na inne aukcje Wyszukiwanie za pomocją numeru ISBN: WYSZUKIWARKA ISBN JEŚLI ZNAJDZIESZ DANĄ POZYCJĘ TANIEJ U KOGOŚ NA ALLEGRO - PROSZĘ O INFORMACJĘ PRZED ZAKUPEM - U MNIE BĘDZIE JESZCZE TANIEJ! DO KAŻDEJ PRZESYŁKI PACZKĄ POCZTOWĄ LUB KURIEREM DOŁĄCZAM DARMOWĄ KSIĄŻKĘ UŻYWANĄ Z LISTY DOSTĘPNEJ NA STRONIE "O MNIE" Warunkiem otrzymania darmowej książki jest wpisanie jej numeru w formularzu dostawy. Zdjęcie poglądowe - okładki mogą się różnić. | |