Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CRUST AND CRUMB Peter Reinhart

11-03-2015, 8:01
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 152.25 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5074008947
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 11-03-2015 07:50:04

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>17125, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94462, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00880, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24167, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62868, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>17125, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>94462, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00880, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24167, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>62868

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Crust and Crumb: Master Formulas for Serious Bread Bakers

CRUST AND CRUMB Peter Reinhart

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Peter Reinhart
Language: English
Publisher: Ten Speed Press
Publication Date: 27 Sep 2006
Dimensions: 20.3 x 2.5 x 25 cm
Format: Paperback
Pages: 224
Condition: NEW
Product_ID: 15DAADD023

 

 

Discover the true heart and soul of bread in CRUST & CRUMB, from whole-wheat, sourdough, and rye to pita, focaccia, and naan. In this classic cookbook, expert baker Peter Reinhart shows how to produce phenomenal bread, explaining each step of the process in detail and giving you knowledge and confidence to create countless variations of your own. Awards1999 James Beard Award Winner

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BREAD: A BAKER'S BOOK OF TECHNIQUES AND RECIPES

 PETER REINHART'S WHOLEGRAIN BREADS Peter Reinhart

 PETER REINHART'S ARTISAN BREADS FAST Reinhart

 THE BREAD BAKER'S APPRENTICE Peter Reinhart

 FLOUR WATER SALT YEAST Ken Forkish

 CRUST Richard Bertinet