MONIN CREME BRULEE
Opis
Trudno zapomnieć smak wspaniałego kremu waniliowego umieszczonego w kruchej i ciepłej skorupie z karmelu. Ten kontrast pomiędzy ciepłą warstwą karmelu a kremem przyczyniło się do faktu, iż Crème Brûlée jest jednym z ulubionych deserów we Francji.
Crème Brûlée został wynaleziony w XVII wieku. Sławny szef kuchni Paul Bocuse, zdobywca gwiazdek Michellin, w latach 80 przyczynił się do powstania mody na Crème Brûlée dzięki jego odświeżonej, lżejszej i smaczniejszej recepturze. Syrop MONIN Crème Brûlée łączy aromaty pieczonego karmelu i mocnej wanilli oraz idealnie nadaje się jako dodatek do kaw i koktajli… po prostu spróbuj!
Kolor
Złoty odcień.
Smak
Mocny waniliowo karmelowy aromat i kremowy smak Crème Brûlée.
Aplikacje
- Latte
- Cappucino
- Kawy mrożone
- Drinki deserowe
Przykładowe receptury znajdziesz w dziale przepisów na stronieMONIN.COM
Pojemność: Butelka 0,7 L
W naszej ofercie dostępne są również syropy o pojemności 250 ml oraz 50 ml
Sprawdź atrakcyjne zestawy do kawy i koktajlii do sprzedaży detalicznej w swoim punkcie !
MN.95
|