Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Cream of Tartar Kamień Winny Winian Potasu 140g

13-02-2015, 17:46
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 15 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 15 zł     
Użytkownik ehause
numer aukcji: 5056355663
Miejscowość Wałbrzych
Kupiono sztuk: 8    Zostało sztuk: 2    Licytowało: 8    Wyświetleń: 111   
Koniec: 13-02-2015 17:44:26
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 



o firmie

[zasłonięte]@shop.ehause.eu

501 [zasłonięte] 931

regulamin

wysyłka

nasze aukcje





Przedmiotem aukcji jest Cream of Tartar, Kamień Winny
Produkt wegetariański


skład : 100% cream of tartar
produkt Naturalny bez sztucznych barwników,konserwantów i aromatów
poj. netto 140g


Cream of tartar (kamień winny) jest bardzo pomocnym w kuchni artykułem, utrwala i nadaje objętości ubitym białkom jaj. Jest regulatorem kwasowości niektórych producentów proszków do pieczenia. Może być również używany do uzyskania kremowej konsystencji w słodkich deserach np. do lukru, ponieważ zapobiega tworzeniu się kryształów, a także do nadania objętości i puszystości wypiekom.

W przeciwieństwie do chemicznie uzyskiwanego proszku do pieczenia Cream of Tartar jest środkiem naturalnym, który jest produktem ubocznym procesu fermentacji winogron przy produkcji wina. Dlatego polecany jest przy robieniu ciast i ciasteczek dla dzieci.


Jako naturalny zamiennik proszku do pieczenia przy dodaniu sody oczyszczonej,
jeśli chcemy zastąpić 1 łyżeczkę proszku do pieczenia, to musimy użyć 1/3 łyżeczki sody i 1/2 łyżeczki cream of tartar.



Producent UK


Szczególnie polecamy Nasze Produkty które są bez konserwantów i Najwyższej Jakości, w dobrej cenie, z pierwszych półek angielskich sklepów
ZOBACZ KONIECZNIE INNE MOJE AUKCJE - NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTY Z ANGLII
ZAPRASZAMY

Nasze Aukcje


Koszty Przesyłki
9 zł polecony ekonomiczny do 6 szt.

najlepiej spożyć do 7.2016 r.