Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

COOKWISE: THE HOWS AND WHYS OF SUCCESSFUL COOKING

11-03-2015, 6:59
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 150.15 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5073921774
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 11-03-2015 06:58:30

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75387, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15363, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64618, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51627, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20986, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75387, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15363, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64618, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51627, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20986

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Cookwise: The Hows and Whys of Successful Cooking

COOKWISE: THE HOWS AND WHYS OF SUCCESSFUL COOKING

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Shirley Corriher
Language: English
Publisher: William Morrow & Company
Publication Date: 21 Jun 2011
Dimensions: 3.7 x 20.3 x 24.9 cm
Format: Paperback
Pages: 526
Condition: NEW
Product_ID: AA6BA9D659

 

 

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BAKEWISE Shirley Corriher

 RATIO Michael Ruhlman

 THE SCIENCE OF GOOD COOKING Kitchen, Crosby

 SAUCES: CLASSICAL AND CONTEMPORARY SAUCE MAKING

 THE FLAVOR BIBLE Karen Page, Andrew Dornenburg

 MCGEE ON FOOD AND COOKING Harold McGee