|
TEL: 607-[zasłonięte]-671 GG: [zasłonięte]16851 EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl |
|
Kupując kilka książek za
wysyłkę płacisz tylko
raz!
Do realizacji zamówienia
przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub
wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy
w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej
realizacji. Wystawiamy faktury
VAT.
![Paczkomaty InPost](http://media.paczkomaty.pl/2011/banery_statyczne/240x50_pieczatka.jpg)
|
| |
|
Cooking With Fernet
Branca |
PRODUCT
DETAILS: Author: James
Hamilton-Paterson Language: English Publisher: Faber and Faber Publication
Date: 2 Jun
2005 Dimensions: 19.4 x
12.6 x 2.2 cm Format: Paperback Pages: 304 Condition: NEW Product_ID: A571BBA916
|
Gerald Samper, an effete Englishman, lives on a
hilltop in Tuscany. He is a ghostwriter for celebrities,
and a foodie, whose weird tastes include 'Mussels in
Chocolate and Garlic' and 'Fernet Branca Ice Cream'. His
idyll is shattered by the arrival of Marta, a vulgar
woman from a former Soviet republic now run by
gangsters, notably male members of her family. She is a
composer in a neo-folk style who claims to be writing a
score for a trendy Italian film director. The
neighbours' lives disastrously intertwine. The
entourages of the rock star and the director come and
go; mysterious black helicopters bring news of mayhem in
Voynova, Marta's homeland; and along the way the English
obsession with Tuscany is satirized mercilessly. |
|
Książki
wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.
|