Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

COOKING WITH CONVECTION Ojakangas

10-04-2015, 17:05
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 124.95 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5168242882
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 10-04-2015 16:49:23

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01898, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10783, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>79153, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>86833, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>65584, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01898, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10783, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>79153, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>86833, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>65584

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Cooking with Convection: Everything You Need to Know to Get the Most from Your Convection Oven

COOKING WITH CONVECTION Ojakangas

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Beatrice A. Ojakangas, Beatrice Ojakangas
Language: English
Publisher: Broadway Books
Publication Date: 1 Mar 2005
Dimensions: 19.9 x 19.3 x 2 cm
Format: Paperback
Pages: 272
Condition: NEW
Product_ID: A767[zasłonięte]313

 

 

If you own a convection oven, but don't really know how to use it, this book is for you. Beatrice Ojakangas, an authority on convection cooking and author of more than two dozen previous cookbooks, explains how to use your convection oven to achieve perfect results in dramatically less time than with a conventional oven. You will learn: *How to cook a whole meal in your oven- from meat to side dishes to dessert- all at the same time *How to cook multiple batches of cookies, cakes, and pies on three or even four oven shelves *How to roast and bake in a third less time than in a conventional oven while achieving even better results *How to calculate the correct temperature and timing for convection cooking if you are using a standard recipe And here are more than 150 great recipes for snacks and appetizers; pizza and foccacia; soups; roast beef, lamb, pork and poultry; savory pies and tarts; casseroles and pasta; vegetables; yeast breads and quick breads; cakes, cookies, pies, and pastries; and much, much more. Try Melted Onion Tart with Parmigiano-Reggiano, Mexican Vegetable Tortilla Soup, Tandoori Salmon with Cucumber Sauce, Asian Spiced Roast Whole Chicken, and Cocoa Cake with Easy Buttercream Frosting, among so many imaginative and easy dishes. By circulating hot air around food, convection ovens cook and brown food much more quickly and at a lower temperature than conventional ovens, while retaining food's natural juiciness and flavor. With this book you will be able to save significant amounts of time and effort while turning out delicious dishes for everyday meals and easy entertaining.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.