Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Cooking Sous Vide A Guide for the Home Cook

20-01-2014, 19:43
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 106.31 zł     
Użytkownik marek77_2007
numer aukcji: 3817934468
Miejscowość Londyn
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 5   
Koniec: 20-01-2014 04:48:26

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

-architecture & design

-art

-arts & crafts

-biography & memories

-business , finance & law

-children & youth

-combat sports & self-defence 

-computing & internet

-crime , thrillers & mystery

-earth & space

-fiction

-fashion & style

-food & drink

-games 

-graphic novels

-health & beauty

-history &

archeology

-horror

-home & garden

-learning foreign languages

-lego

-medicine & psychology

-mind, body & spirit

-music

-personal development

-photography

-science

-science fiction , fantasy

-society, politics & philosophy

-sport

-tattoos & body

- technology

-transport

-travel &holiday guides-

-tv,cinema,theatre & drama

-veterinary

-other books

 

CALENDARS & OTHERS

MOLESKINE

kontakt

Telefon: 606[zasłonięte]623

+440[zasłonięte][zasłonięte]84304
lub

[zasłonięte]@hotmail.com

 

regulamin aukcji na stronie

„o mnie”

 

rachunek bankowy (ING)

691[zasłonięte]108310[zasłonięte]02317[zasłonięte]805

MOJE KOMENTARZE

INNE MOJE AUKCJE

DODAJ MNIE DO ULUBIONYCH

STRONA "O MNIE"

.

.

KOSZTY DOSTAWY

e-przesyłka

4,90zł

Przesyłka biznesowa (przedpłata) - 8zł

Przesyłka biznesowa (pobranie) - 12 zł

Kurier (przedpłata)-12,90zł 

Kurier (pobranie)-16,90zł

 

 

przesyłka biznesowa-

dostarczana w ciągu 1-2dni roboczych przez kuriera Poczty Polskiej lub listonosza

Koszt dostawy jest zawsze stały,bez względu na ilość książek w przesyłce.

 

Na życzenie wystawiamy fakturę Vat

 

 

 

Cooking Sous Vide: A Guide for the Home Cook


Cooking Sous Vide: A Guide for the Home Cook


    Autor: Jason Logsdon
    Wydawnictwo: CreateSpace Independent Publishing Platform
    Data wydania: 10 Nov 2009
    Ilość stron: 74
    Wymiary książki: 0.4 x 25 x 17.5 cm
    Rodzaj okładki: Paperback
    ISBN-13: 978-[zasłonięte][zasłonięte]95537
978-[zasłonięte][zasłonięte]95537A
Sous vide cooking is quickly becoming one of the hottest culinary techniques. However, many people mistakenly think it requires expensive equipment and can't be done at home. The purpose of this book is to explain the basic concepts of sous vide to the home cook, present several low-cost options for getting started, and provide recipes and cooking times to begin exploring sous vide cooking. The book includes: A detailed introduction to sous vide and the steps involved in using it successfully. Time and temperature guidelines for over 50 types of meat, poultry, fish, and vegetables. Descriptions and evaluations of the types of sous vide equipment available including free "Sous Vide on the Stove". Over a dozen of our best tips and tricks for successful sous vide cooking. Comparisons of common sous vide setups including our pick for the "Ideal Home Sous Vide Setup", which only costs a few hundred dollars. A dozen recipes covering beef, fish, lamb, chicken, and vegetables. List of several of the top places to gather more information on sous vide cooking. Temperature conversion charts to easily move between Celsius and Fahrenheit.
 

 

 

WSZYSTKIE SPRZEDAWANE PRZEDMIOTY SĄ NOWE,WYDANE W JĘZYKU ANGIELSKIM KAŻDORAZOWO WYSYŁANE PRZESYŁKĄ UBEZPIECZONĄ.

 

WYSYŁKA Z POLSKI MA MIEJSCE NAJCZĘCIEJ W CIĄGU 5-7 DNI ROBOCZYCH