Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

COOKING ON THE BONE: RECIPES, HISTORY AND LORE

29-06-2015, 5:25
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 144.90 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405750364
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 29-06-2015 05:29:01

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>70324, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>68357, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>65022, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78051, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19188, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>70324, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>68357, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>65022, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78051, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19188

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Cooking on the Bone: Recipes, History and Lore

COOKING ON THE BONE: RECIPES, HISTORY AND LORE

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Jennifer McLagan
Language: English
Publisher: Grub Street
Publication Date: 29 Aug 2008
Dimensions: 25.2 x 22.4 x 1.8 cm
Format: Paperback
Pages: 272
Condition: NEW
Product_ID: 19A65AB20X

 

 

Good cooks know that anything cooked on the bone has more flavour. We've sacrificed flavour for speed and convenience, forgetting how bones can enhance the taste, texture and presentation of meat, poultry and fish- think of a rack of lamb, T-bone steak, ham hock, leg of pork or skate wings. Jennifer McLagan teaches home cooks the secrets of cooking chicken, beef, lamb, pork, and fish on the bone. Each chapter includes recipes for stocks, soups, ribs, legs, shins and tails, as well as detailed diagrams of the various cuts for front, middle and back ends. There are a wealth of recipes to discover such as Roasted Marrow Bones with Parsley Salad, Rabbit in Saffron Sauce with Spring Vegetables, Grilled Quail with Sage Butter and Duck Legs with Cumin, Turnips and Green Olives. Now is the time to follow the trend and find yourself a good butcher who will supply you with cuts of meat on the bone.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE COMPLETE NOSE TO TAIL Fergus Henderson

 CURING & SMOKING: RIVER COTTAGE HANDBOOK NO.13

 THE ART OF FERMENTATION Sandor Ellix Katz

 FRENCH PROVINCIAL COOKING Elizabeth David

 FAT Jennifer McLagan

 OFFAL: THE FIFTH QUARTER Anissa Helou