Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

COOKING FOR GEEKS Jeff Potter

10-04-2015, 14:07
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 152.25 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5167692673
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 8   
Koniec: 10-04-2015, 14:02

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]52044, 978[zasłonięte][zasłonięte]81833, 978[zasłonięte][zasłonięte]68058, 978[zasłonięte][zasłonięte]99885, 978[zasłonięte][zasłonięte]60943, 978-[zasłonięte][zasłonięte]52044, 978-[zasłonięte][zasłonięte]81833, 978-[zasłonięte][zasłonięte]68058, 978-[zasłonięte][zasłonięte]99885, 978-[zasłonięte][zasłonięte]60943
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

Cooking for Geeks: Real Science, Great Hacks, and Good Food

PRODUCT DETAILS:
Author: Jeff Potter
Language: English
Publisher: O'Reilly Media
Publication Date: 9 Aug 2010
Dimensions: 21 x 1.8 x 23.5 cm
Format: Paperback
Pages: 432
Condition: NEW
Product_ID: A596DA5888

If you're a programmer, hacker, or maker who is interested in learning how to cook, this book is for you. In this book, I'll cover the basics of cooking and provide a number of simple and fun recipes as part of the food hacking experiments, while at the same time exploring the science behind the example recipes to allow you to start discovering your own style. If you're already comfortable in the kitchen, you'll find this book covers a number of new emerging technologies that are making their way from the lab to the kitchen. A number of these new techniques can be adapted for everyday use to make life in the kitchen easier and allow you to discover new ways of cooking. Why do some meals turn out great, while others fail? What scientific principles and tools can help guide you in creating new, memorable experiences? And how can you have more fun cooking for friends, coworkers, or a date? By applying the same tools hackers use in experimenting and debugging technology, this book answers these questions by building up a framework describing what happens in the cooking process.With an understanding of the ''why'' behind the ''what,'' the complex system of expectations, perceptions, and processes is reduced to a roadmap between the store, kitchen, and table. Most existing cookbooks are ''code,'' where the reader executes the instructions without knowing how to create new code. If you are an experienced cook, standard cookbooks inspire, remind, and hint at how to produce a meal. However, if you are a novice cook, these same texts fail to explain how to recover when an exception occurs, because the rules-of-thumb and patterns a seasoned chef knows from experience aren't codified as part of recipes.

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


CULINARY REACTIONS: EVERYDAY CHEMISTRY OF COOKING

THE SCIENCE OF GOOD COOKING Kitchen, Crosby

WHAT IF Randall Munroe

XKCD: VOLUME 0 Randall Munroe

T. REX' AND THE CRATER OF DOOM Walter Alvarez

MCGEE ON FOOD AND COOKING Harold McGee