Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Cooking career paths ANGIELSKI ZAWODOWY kucharz

24-01-2014, 18:54
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 99.60 zł     
Użytkownik ksiegarz-pl
numer aukcji: 3829299298
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 3   
Koniec: 24-01-2014 18:35:58

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Klasa: 1, 2, 3, 4
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Career Paths

Cooking

Virginia Evans, Jenny Dooley, Ryan Hayley

 

kucharz - gastronom

 

 

Nowa i bardzo udana seria książek wydawnictwa Express Publising służąca nauce zawodowego języka angielskiego. Każdy tytuł tej serii podzielony jest na 3 poziomy trudności w ramach jednej książki. Każda z książek uczy blisko 400 słów i zwrotów, a także zawiara dużą ilość tekstów i dialogów związanych z konkretnym zawodem. Ten tytuł przygotowany został dla osób planujących swą karierę zawodową w dziedzinie lotnictwa cywilnego.

 

 

Express Publishing

ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]15136

Język angielski zawodowy w gastronomii

Zeszyt ćwiczeń 
Sarna Rafał, Sarna Katarzyna

 

Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne, przygotowanie dań, karta dań – menu, przepisy BHP oraz zatrudnienie w gastronomii (umowa o pracę, rozmowa kwalifikacyjna, kwestionariusz osobowy).
Oprawa: Miękka
Format: 17.0x24.0cm
Liczba stron: 168
WSIP

978[zasłonięte][zasłonięte]21359

 

Top 100 recipes of traditional Polish cuisine 

 

Adamska Elżbieta



In Poland there is a well-known saying, “Proverbs are the wisdom of nations”. Like most Poles I have heard the proverb, “The grass is greener on the other side of the fence” meaning that we undervalue familiar things and may not even know what treasures we possess. One such treasure is Polish cuisine. It is rarely featured in restaurant, which usually offer “universal” dishes, although such local delicacies as kartacze (potato dumplings with minced meat, also known as cepelinai), kolduny (dough dumplings stuffed with meat) and kolaczki (sweet cakes with cheese filling_ are served more and more often.
Here, I will describe simple dishes such as krupnik (barley soup), bigos (cabbage stew) and pierogi, which are always met with enthusiasm, regardless of the age or personal preferences of the eater. It is foods such as Polish herring, zrazy, red beets and mazurek cake that make Polish cookery so worthy of interest.
Elżbieta Adamska

 

 

Oprawa: Twarda
Format: 18.0x24.0cm
Liczba stron: 144

978[zasłonięte][zasłonięte]74108
olesiejuk

Ciężar/weight: 0,62 kg

 

wysyłka :

1 aukcja lub 1 przedmiot - poczta polska

kilka aukcji lub sztuk wysyłka kurierem


 WYSYŁKA ZA GRANICĘ po uprzednim uzgodnieniu kosztów wysyłki wg cennika POCZTY POLSKIEJ dla danego kraju

- forma płatności przelew


 

REGULAMIN SKLEPU NA STRONIE O MNIE

kupujesz wypełnij - formularz płacę niezależnie od formy płatności


DANE DO PRZELEWU:

P.P.H.U Najbar Mirosław

ul.Batorego 24

43-100 Tychy

ING BANK ŚLĄSKI 92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368



Dodano 2[zasłonięte]013-12 19:32
masz pytanie dzwoń 32 [zasłonięte] 93 lub 32 [zasłonięte] 72