Virginia Evans, Jenny Dooley, Ryan Hayley
kucharz - gastronom
Nowa i bardzo udana seria książek wydawnictwa Express Publising służąca nauce zawodowego języka angielskiego. Każdy tytuł tej serii podzielony jest na 3 poziomy trudności w ramach jednej książki. Każda z książek uczy blisko 400 słów i zwrotów, a także zawiara dużą ilość tekstów i dialogów związanych z konkretnym zawodem. Ten tytuł przygotowany został dla osób planujących swą karierę zawodową w dziedzinie lotnictwa cywilnego.
Express Publishing
Top 100 recipes of traditional Polish cuisine
Adamska Elżbieta
In Poland there is a well-known saying, “Proverbs are the wisdom of nations”. Like most Poles I have heard the proverb, “The grass is greener on the other side of the fence” meaning that we undervalue familiar things and may not even know what treasures we possess. One such treasure is Polish cuisine. It is rarely featured in restaurant, which usually offer “universal” dishes, although such local delicacies as kartacze (potato dumplings with minced meat, also known as cepelinai), kolduny (dough dumplings stuffed with meat) and kolaczki (sweet cakes with cheese filling_ are served more and more often. Here, I will describe simple dishes such as krupnik (barley soup), bigos (cabbage stew) and pierogi, which are always met with enthusiasm, regardless of the age or personal preferences of the eater. It is foods such as Polish herring, zrazy, red beets and mazurek cake that make Polish cookery so worthy of interest. Elżbieta Adamska
wysyłka :
1 aukcja lub 1 przedmiot - poczta polska
kilka aukcji lub sztuk wysyłka kurierem
WYSYŁKA ZA GRANICĘ po uprzednim uzgodnieniu kosztów wysyłki wg cennika POCZTY POLSKIEJ dla danego kraju
- forma płatności przelew
REGULAMIN SKLEPU NA STRONIE O MNIE
kupujesz wypełnij - formularz płacę niezależnie od formy płatności
DANE DO PRZELEWU:
P.P.H.U Najbar Mirosław
ul.Batorego 24
43-100 Tychy
ING BANK ŚLĄSKI 92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368