Niska cena TYLKO TERAZ!!!
COOBRA 6 MAGNUM
termin przydatności: 06/2015
Instrukcja: sposób użycia i dawkowania według załączonej tabeli, przy utrzymaniu optymalnej temperatury otoczenia czas fermentacji 2 – 3 dni.
Objętość całkowita
fermentacji
|
Ilość wody -
Temperatura przy
starcie fermentacji
|
Ilość
cukru
|
Ilość torebek
Coobra 6
|
Optymalna temp.
otoczenia
|
Dopuszczalna temp.otoczenia
|
25 litrów
|
21l - 30*C
|
6kg
|
1
|
25*C
|
20*C - 30*C
|
200 litrów
|
170l - 20*C
|
48kg
|
8
|
20*C
|
10*C - 25*C
|
500 litrów
|
425l - 20*C
|
120kg
|
15
|
15*C
|
10*C - 20*C
|
!!!UWAGA dotycząca wszystkich drożdży Coobra!!!
Przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.
Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).
Pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie – dla 21L wody C min.30L fermentator.
Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 350C (drożdże przestaną pracować).
Zawartość saszetki:
90g netto - drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy.
wysyłka listem zwykłym lub priorytetowym wyłącznie na odpowiedzialność kupującego, takie przesyłki nie są rejestrowane przez pocztę i nie można ich reklamować!!!
Już wkrótce więcej ciekawych towarów :) w naszej ofercie. Zapraszamy!!!
|