Niska cena TYLKO TERAZ!!!
Coobra 24 jest nowym, extra „mocnym” i specjalnie stworzonym preparatem, do sfermentowania 6kg cukru w 24 godz.
Instrukcja: rozpuścić 6kg cukru w 21L wody. Do nastawu o temp. ok. 30oC dodać zawartość torebki i dobrze wymieszać przez ok. 1min. Fermentować w temperaturze 20-30oC. Najlepsza temperatura fermentacji 25oC, czas fermentacji 24 godziny.
!!!UWAGA dotycząca wszystkich drożdży Coobra!!!
Przy fermentacji w balonie nie używać rurki fermentacyjnej ani korka.
Przy fermentacji w pojemnikach fermentacyjnych nie dociskać pokrywy (ma luźno leżeć).
Pozostawić dużo luzu w pojemnikach fermentacyjnych gdyż fermentacja przebiega bardzo burzliwie – dla 21L wody C min.30L fermentator.
Nie doprowadzić do przekroczenia temperatury 350C (drożdże przestaną pracować).
Zawartość saszetki:
205g netto - drożdże, pożywka, witaminy oraz mikroelementy.
wysyłka listem zwykłym lub priorytetowym wyłącznie na odpowiedzialność kupującego, takie przesyłki nie są rejestrowane przez pocztę i nie można ich reklamować!!!
wypełniając formularz dostawy proszę wybrać inny sposób dostawy i ręcznie wpisać wartość z cennika powyżej.
Już wkrótce więcej ciekawych towarów :) w naszej ofercie. Zapraszamy!!!
|