"Co ugotować? Przepisy jakich jeszcze nie było" wydawnictwa Reader's Digest.
Format: 24 x 25,5 cm
Twarda okładka 516 stron 730 zdjęć 654 przepisy
Książka ma postać segregatora.
Dołączono do niej plastikowe przekładki do osłaniania stron, dzięki którym nie pobrudzisz ich podczas przyrządzania potrawy.
Gotowanie z nią stanie się prawdziwą przyjemnością.
"Jeśli chcesz zaskoczyć rodzinę nową potrawą, ugotować coś oryginalnego ze składników, których używasz na co dzień, albo zaryzykować i w zaskakujący sposób połączyć smaki, ta książka jest właśnie dla ciebie! Znajdziesz w niej tradycyjne przepisy w odświeżonej wersji i wiele nowych, zaskakujących połączeń smaków. To publikacja dla osób, które nie lubią nudzić się w kuchni. Przekonasz się, że nie trzeba kupować egzotycznych składników, aby zaskoczyć rodzinę i gości.
Wyszukiwanie receptur ułatwiają czytelne oznaczenia. Ikonka „dania lekkie“ znajduje się przy przepisach, które zawierają składniki o niskiej zawartości tłuszczu, cholesterolu, węglowodanów i sodu. Oznaczenie „szybkie przepisy“ odnosi się do potraw, których czas przyrządzania nie przekracza 30 minut, a „przepisy dla 2 osób“ do receptur opracowanych w taki sposób, by otrzymać nie więcej niż dwie porcje."
Książka nowa, zafoliowana, cena w sklepie Reader's Digest to 129 zł (można sprawdzić na ich stronie).
Sprzedaję w licytacji bez ceny minimalnej.