KONTAKT:
telefoniczny: Kom. 660 [zasłonięte] 068
LUB
Kom. 506 [zasłonięte] 408
e-mail: danusia_[zasłonięte]@tlen.pl
GG: [zasłonięte]49632
>>>Zadaj pytanie
ZASADY DOSTAWY:
1.Szybko i bezpiecznie! Wszystkie przesyłki wysyłam jako polecone priorytetowe - zabezpieczone w kopercie bąbelkowej lub w przypadku większej ilości książek w paczce.
2.Przy zakupie większej ilości książek na moich aukcjach , proszę o kontakt a ja zważę książki i podam koszt wysyłki.
3. Wysyłka za granicę Polski według cennika Poczty Polskiej.
4. W cenę przesyłki wliczone są koszty opakowania.
5. Wysyłki zakupionych produktów robię codziennie między godziną 14 a 15 . Przesyłek nie nadaję sobotę, niedzielę i w święta kiedy poczta jest nieczynna.
6. towar wysyłam za pośrednictwem
INNE INFORMACJE:
1. Z mojej strony mogą liczyć Państwo na rzetelną i fachową obsługę oraz szybką wysyłkę zakupionego produktu.
2.Informuję każdego kupującego z osobna mailem o wysyłce towaru
3. Dla przyspieszenia wysyłki zakupionego produktu zachęcam do płatności za zakupiony produkt poprzez opcję '' PŁACĘ Z ALLEGRO ''
DZIŚ WPŁATA-DZIŚ WYSYŁKA
4. Numery kont :
- mBank
- PKO Inteligo
zostaną podane w mailu z Allegro, oraz znajdują się na stronie '' O Mnie ''
5. W tytule przelewu proszę podać nick z Allegro.
6. Jeśli adres do wysyłki ma być inny niż ten podany na allegro to proszę o jak najszybszą informację po zakupie.
7. Na wpłatę czekam 14 dni, potem rozpoczynam procedurę zwrotu prowizji i wystawiam negatywny komentarz
8. Moją ofertę możesz połączyć z innym allegrowym nickiem, koszt wysyłki będzie jeden
wielki200
|
OFERUJĘ UŻYWANĄ KSIĄŻKĘ, ZDJĘCIE KSIĄŻKI REALNE
'' CLASSICALLY INSPIRED A CELEBRATION OF BRITISH FOOD WITH SPECIAL RECIPES FROM CELEBRITY CHEFS ''
A collection of more than 100 classic recipes which together celebrate the best of British food. The menu takes the reader through easy-to-follow recipes, with cooking and buying tips, suggested menus for all occasions, hints on planning and a feature on British cheeseboards. The book features special recipes from celebrity chefs Anton Edelmann, Anton Mosimann, Paul and Jeanne Rankin, Gary Rhodes, Franco Taruschio and Antony Worrall Thompson. The recipes cover: scrambled eggs and anchovies, fruity porridge, green pea and ham soup, soused herrings, poached pears with stilton, cod and chips, herb crusted haddock fillets, beef stew and dumplings, breast of duck with pan-fried vegetables and a red onion sauce, cauliflower with fennel, burnt Cambridge cream, orange brandy and marmalade sponge pudding and traditional tea bread.
|
AUTOR: ---
ILOŚĆ STRON : 192
OPRAWA : TWARDA Z OBWOLUTĄ
* OPIS I ZDJĘCIE STANU KSIĄŻKI *
|
Staram się opisać stan książki bardzo dokładnie, jednak książka może mieć ukryte wady, których nie zauważyłam. Jeśli takie są to przepraszam. stan książki tak, jak na realnym zdjęciu widać. Książka kilka lat już ma, więc proszę przyjąć ze zrozumieniem ewentualne otarcia na brzegach, pożółkłe kartki, nieznaczne przybrudzenia czy zagięcia. Są to przecież usterki typowe dla niemal każdej książki używanej ... wieloletniej bardziej niedoskonałości widoczne ( np. luźne kartki, ubytki, Bardziej widoczne przybrudzenia) opisuje. KSIĄŻKI SĄ PRZECHOWYWANE NA REGAŁACH, WIEC NIEKTÓRE Z NICH MOGĄ BYĆ ZAKURZONE
KSIĄŻKA UŻYWANA
STAN OGÓLNY CAŁEJ KSIĄŻKI:
BARDZO DOBRY MINUS, OBWOLUTA TROCHĘ USZKODZONA, NA PIERWSZEJ STRONIE NAPISANE DEDYKACJE
UWAGA! Dokładam wszelkich starań by wygląd produktów na zdjęciach był jaknajbardziej zbliżony do ich wyglądu rzeczywistego,jednak proszę wziąść pod uwagę fakt iż w zależności od typu monitora, ustawień karty graficznej i innych warunków wygląd na zdjęciu może odbiegać od rzeczywistości
|
Moje komentarze
Moje aukcje
Czy warto dodawać aukcje do obserwowanych, skoro można od razu podjąć decyzję i cieszyć się nowym nabytkiem ?
WSZYSTKIM KLIENTOM ŻYCZYMY UDANYCH ZAKUPÓW
DZIĘKUJEMY ZA ODWIEDZINY I ZAPRASZAMY PONOWNIE!
|
|