Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CLASSICAL COOKING THE MODERN WAY Philip Pauli

11-03-2015, 18:56
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 1 400.70 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5076388811
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 11-03-2015 18:44:33

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34108, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>74080, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12918, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36386, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10612, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34108, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>74080, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12918, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36386, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10612

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Classical Cooking the Modern Way: Methods and Techniques

CLASSICAL COOKING THE MODERN WAY Philip Pauli

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Philip Pauli
Language: English
Publisher: John Wiley & Sons
Publication Date: 15 Sep 1999
Dimensions: 3 x 21.4 x 29.9 cm
Format: Hardcover
Pages: 432
Condition: NEW
Product_ID: A471B91870

 

 

Europe's most authoritative culinary reference comes to the New World A sound and comprehensive knowledge of cooking theory and technique is as essential to a great cook as a full complement of well-made kitchen tools. Based on the European culinary classic, Lehrbuch der Kuche, Classical Cooking the Modern Way: Methods and Techniques provides a complete review of the most basic culinary principles and methods that recipes call for again and again. Whether used alone or with its companion volume, Classical Cooking the Modern Way: Recipes, this book is a cornerstone culinary reference that belongs in every kitchen. With everything needed to master the core repertoire of cooking methods, from grilling and broiling to braising, sauteing, and more, it explains in detail how to work with all of the main types of ingredientsincluding meat and poultry, fruits and vegetables, and pastas and grains. Contributions from 75 acclaimed European chefs offer a dynamic and informed perspective on classical cookinga fresh and contemporary look at the fundamentals with a dash of Continental flavor.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE FLAVOR BIBLE Karen Page, Andrew Dornenburg

 ASTRANCE: A COOK'S BOOK Barbot, Rohat