Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CLASSIC SOURDOUGHS: A HOME BAKER'S HANDBOOK Wood

10-04-2015, 19:38
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 139.65 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5168682943
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 10-04-2015 18:52:46

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>57066, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24062, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77400, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>27869, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03950, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>57066, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24062, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77400, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>27869, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>03950

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Classic Sourdoughs, Revised: A Home Baker's Handbook

CLASSIC SOURDOUGHS: A HOME BAKER'S HANDBOOK Wood

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Ed Wood, Jean Wood
Language: English
Publisher: Ten Speed Press
Publication Date: 15 Sep 2011
Dimensions: 18.7 x 1.5 x 23.5 cm
Format: Paperback
Pages: 192
Condition: NEW
Product_ID: 16A774A079

 

 

Sourdough: The Gold Standard of Bread More and more home bakers are replacing mass-produced breads and commercial yeasts in favor of artisan breads made with wild cultures and natural fermentation. Whether you want to capture your own local yeasts, take advantage of established cultures like San Francisco Sourdough, or simply bake healthier, more natural loaves, you'll find no better guides than renowned sourdough authorities Ed and Jean Wood. In this updated edition of ''Classic Sourdoughs,'' the Woods reveal their newly discovered secret to crafting the perfect loaf: by introducing a unique culture-proofing step and adjusting the temperature of the proofs, home bakers can control the sourness and leavening like never before. The reward? Fresh, hot sourdough emerging from the oven just the way you like it--every time. Starting with their signature Basic Sourdough loaf, the Woods present recipes featuring rustic grains and modern flavors, including Herb Spelt Bread, Prarie Flax Bread, and Malt Beer Bread, along with new no-knead versions of classics like White French Bread. They round out the collection with recipes for homemade baguettes, bagels, English muffins, and cinnamon rolls, plus a chapter on baking authentic sourdoughs in bread machines. Steeped in tradition, nuanced in flavor, and wonderfully ritualized in preparation, sourdough is bread the way it was meant to be. So join the sourdough renaissance and bring these time-honored traditions into your own kitchen.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 PETER REINHART'S WHOLEGRAIN BREADS Peter Reinhart

 THE ITALIAN BAKER, REVISED Carol Field

 FLOUR WATER SALT YEAST Ken Forkish

 DO SOURDOUGH: SLOW BREAD FOR BUSY LIVES Whitley

 LOCAL BREADS Daniel Leader

 BAKING WITH SOUR-DOUGH Sara Pitzer