Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych

04-03-2012, 19:08
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 65.89 zł     
Użytkownik se2a
numer aukcji: 2103828150
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 10   
Koniec: 07-03-2012 11:38:35

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

infoporadnki


Sprzedający

O mnie

Inne moje aukcje

Inni o mnie

Dodaj do ulubionych

Kontakt

Zadaj pytanie sprzedającemu

Tel.: 0, 606-[zasłonięte]-868

e-mail

skypeskype

Czas dostawy

Paczka pocztowa ekonomiczna do 14 dni roboczych

Paczka pocztowa priorytetowa do 3 dni roboczych

Odbiór osobisty książek:
Ksiegarnia WITMIR
03-550 Warszawa
ul. Remiszewska 1 lok. 2
tel. 22 [zasłonięte] 40


Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych


wydawnictwo: Wydawnictwa WSIP
ISBN:[zasłonięte]978-83-07846-0

wydanie: 2007
format: 145x205, str. 436, oprawa miękka, lakierowana, kolorowa

W książce przedstawiono klasyfikację i zasady sporządzania różnego rodzaju ciast, kremów, mas oraz innych półproduktów ciastkarskich (pomad, syropów, glazur, polew, galaretek oraz przetworów), omówiono zasady zdobienia i dekorowania wyrobów, ich ocenę jakościową oraz przedstawiono schematy produkcji różnego rodzaju ciast, wafli i lodów.
Omówiono też wartość odżywczą oraz przechowywanie i transport wyrobów ciastkarskich. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych kształcących się w zawodzie cukiernik.
Wydanie trzecie.

zobacz spis treści


Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych