Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych

04-03-2012, 18:57
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 55 zł     
Użytkownik mira4043
numer aukcji: 2102384934
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 15   
Koniec: 06-03-2012 17:18:32

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

--------KONTAKT--------

mail: [zasłonięte]@enev.pl

tel.: 22 [zasłonięte]8840; 606[zasłonięte] 868; 606[zasłonięte]729

--------WYSYŁKA--------

1 dzień roboczy Przesyłka kurierska
3 dni roboczych Przesyłka priorytetowa
14 dni roboczych Przesyłka ekonomiczna

Po zakończeniu aukcji oczekujemy na e-mail z informacją o wybranej formie płatności.

Przy płatności przelewem klient przelewa na nasze konto wylicytowaną kwotę, powiększoną o koszt przesyłki.

Wysyłka jest realizowana w ciągu doby od zaksięgowania wpłaty na naszym koncie.

Zamówiony towar można odebrać w Księgarni Warszawa:
03-550 Warszawa
ul. Remiszewska 1 lok. 2

---------PRZELEW-------

FHU WITMIR W. Zawko 03-526 Warszawa ul. św. Wincentego 40/43

BRE BANK S.A.

76 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 258166


W tytule przelewu prosimy wpisać numer aukcji oraz nick allegro i formę wysyłki/odbioru.

Uwaga: przy wystawianiu dokumentów sprzedaży, koszt przesyłki doliczamy do wylicytowanej kwoty za przedmiot.

Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych

Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych


wydawnictwo: Wydawnictwa WSIP
ISBN:[zasłonięte]978-83-07846-0

wydanie: 2007
format: 145x205, str. 436, oprawa miękka, lakierowana, kolorowa

W książce przedstawiono klasyfikację i zasady sporządzania różnego rodzaju ciast, kremów, mas oraz innych półproduktów ciastkarskich (pomad, syropów, glazur, polew, galaretek oraz przetworów), omówiono zasady zdobienia i dekorowania wyrobów, ich ocenę jakościową oraz przedstawiono schematy produkcji różnego rodzaju ciast, wafli i lodów.
Omówiono też wartość odżywczą oraz przechowywanie i transport wyrobów ciastkarskich. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych kształcących się w zawodzie cukiernik.
Wydanie trzecie.

zobacz spis treści