Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ciastkarstwo REA

04-03-2012, 19:04
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 38 zł     
Użytkownik se2a
numer aukcji: 2103827808
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 11   
Koniec: 07-03-2012 11:35:28

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

infoporadnki


Sprzedający

O mnie

Inne moje aukcje

Inni o mnie

Dodaj do ulubionych

Kontakt

Zadaj pytanie sprzedającemu

Tel.: 0, 606-[zasłonięte]-868

e-mail

skypeskype

Czas dostawy

Paczka pocztowa ekonomiczna do 14 dni roboczych

Paczka pocztowa priorytetowa do 3 dni roboczych

Odbiór osobisty książek:
Ksiegarnia WITMIR
03-550 Warszawa
ul. Remiszewska 1 lok. 2
tel. 22 [zasłonięte] 40


Ciastkarstwo


wydawnictwo: Wydawnictwo REA
ISBN:[zasłonięte]978-8344-127-7

format: 210x297, str. 360, oprawa Miękka

Ciastkarstwo to książka adresowana do uczniów zasadniczych szkół zawodowych, techników, szkół policealnych, do przyszłych a także już praktykujących cukierników i ciastkarzy oraz amatorów i pasjonatów domowych wypieków.

Jest adaptacją jednego z bardziej cenionych ma świecie podręczników tego typu.

Wśród wielu zalet podręcznika szczególnie warto podkreślić:
- Zbiór najlepszych receptur stosowanych w cukiernictwie w Polsce i na świecie.
- Polskim recepturom poświęcono oddzielny rozdział.
- Przejrzysta, nowoczesna, inspirująca prezentacja zagadnień.
- 360 stron, kilkaset barwnych ilustracji, schematów i fotografii.

Autorzy przedstawili w uporządkowany sposób najważniejsze zagadnienia z dziedziny ciastkarstwa i cukiernictwa, m.in.:
- historię ciastkarstwa,
- podstawową terminologię z zakresu cukiernictwa,
- pracownia cukiernicza - pomieszczenia i wyposażenie,
- najważniejsze surowce w cukiernictwie,
- techniki magazynowania,
- rozmaite desery,
- sposoby dekorowania ciast,
- zagadnienia dotyczące bezpieczeństwa i higieny, HACCP.


Ciastkarstwo REA