Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ciastkarstwo - Poradnik - REA

18-05-2014, 16:29
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 42 zł     
Użytkownik infoksiazka
numer aukcji: 4231722101
Miejscowość Bytom
Wyświetleń: 3   
Koniec: 18-05-2014 16:00:53

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Informacje


UWAGA!
Odpowiadamy w dni robocze w godzinach
8:00 - 16:00

Telefon:
32[zasłonięte]750-02

napisz do nas

67 1090 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0110001 [zasłonięte] 036112

Lista wygenerowanych aukcji w nadzorca mirvanos

Ciastkarstwo. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik
Ciastkarstwo. Podręcznik do nauki zawodu cukiernik
Bernard Deschamps, Jean-Claude Deschaintre
wydawnictwo: REA Sp.J.I.Bójska,K.Bójska-Sondij,W.Bójski
ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]54412
data wydania: 2012
42
*cena z VAT

Profesjonalny poradnik dla amatorów wypieków.

rok wydania: 2009
stron: 360
format: 210 x 297 mm
oprawa: miękka


"Ciastkarstwo" to książka adresowana do uczniów zasadniczych szkół zawodowych, techników, szkół policealnych, do przyszłych a także już praktykujących cukierników i ciastkarzy oraz amatorów i pasjonatów domowych wypieków.

Jest adaptacją jednego z bardziej cenionych ma świecie podręczników tego typu.

Wśród wielu zalet podręcznika szczególnie warto podkreślić:
- Zbiór najlepszych receptur stosowanych w cukiernictwie w Polsce i na świecie.
- Polskim recepturom poświęcono oddzielny rozdział.
- Przejrzysta, nowoczesna, inspirująca prezentacja zagadnień.
- 360 stron, kilkaset barwnych ilustracji, schematów i fotografii.

Autorzy przedstawili w uporządkowany sposób najważniejsze zagadnienia z dziedziny ciastkarstwa i cukiernictwa, m.in.:
- historię ciastkarstwa,
- podstawową terminologię z zakresu cukiernictwa,
- pracownia cukiernicza – pomieszczenia i wyposażenie,
- najważniejsze surowce w cukiernictwie,
- techniki magazynowania,
- rozmaite desery,
- sposoby dekorowania ciast,
- zagadnienia dotyczące bezpieczeństwa i higieny, HACCP.

Lista wygenerowanych aukcji w nadzorca mirvanos