CIASTKARSTWO
DOJUTREK, PIETRZYK
Opis książki
SPIS TREŚCI (ROZDZIAŁY GŁÓWNE) :
1.WIADOMOŚCI WSTĘPNE
2.KLASYFIKACJA WYROBÓW CIASTKARSKICH
3.CIASTA
4.KREMY
5.MASY
6.PÓŁPRODUKTY CIASTKARSKIE RÓŻNE
7.ZDOBIENIE I DEKOROWANIE WYROBÓW CIASTKARSKICH
8.OCENA JAKOŚCIOWA WYROBÓW CIASTKARSKICH
9.WYROBY Z CIASTA DROŻDŻOWEGO
10.WYROBY Z CIASTA FRANCUSKIEGO
11.WYROBY Z CIASTA KRUCHEGO
12.WYROBY Z CIASTA BISZKOPTOWEGO
13.WYROBY Z CIASTA BISZKOPTOWOTŁUSZCZOWEGO
14.WYROBY Z CIASTA PARZONEGO
15.WYROBY BEZOWE
16.WYROBY Z CIASTA ZBIJANEGO ŁĄCZONEGO I OBGOTOWYWANEGO
17.WYROBY ORZECHOWE, MIGADLOWE I KOKOSOWE
18.WYROBY CIASTKARSKIE RÓŻNE
19.TORTY I MAZURKI
20.PIERNIKI
21.WAFLE
22.LODY
23.MECHANIZACJA PRODUKCJI CIASTKARSKIEJ
24.WARTOŚĆ ODŻYWCZA WYROBÓW CIASTKARSKICH
25.PRZECHOWYWANIE I TRANSPORT WYROBÓW CIASTKARSKICH
Dane
TYTUŁ: CIASTKARSTWO
AUTOR: DOJUTREK, PIETRZYK
WYDAWNICTWO: WSIP
ROK WYDANIA: 1985
FORMAT: A5
ILOŚĆ STRON: 447
OPRAWA: MIĘKKA
STAN BLOKU: DOBRY (LEKKO PODNISZCZONA OKŁADKA,NADERWANA PRZYBRUDZONE BOKI BLOKU)
Dodatkowe informacje
W tytule przelewu proszę wpisać nick z allegro i nr. wylicytowanej aukcji
Książki starannie zapakowane wysyłane są w kopercie bąbelkowej po wcześniejszej wpłacie na konto
Nie wysyłamy za pobraniem
Odbiór osobisty w Antykwariacie:
Katowice ul. Janasa 11
Poniedziałek - Piątek w godz. 10-17
Sobota w godz. 10-13
Kontakt:
tel. 513[zasłonięte]500
mail: [zasłonięte]@o2.pl
Wpłata na konto w BRE BANK: 221[zasłonięte]200400[zasłonięte]90274[zasłonięte]780