Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ciasta serowe + Babeczki na słodko

15-05-2014, 12:22
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 39 zł     
Użytkownik PIM_pl
numer aukcji: 4155676411
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 3   
Koniec: 15-05-2014 11:56:07

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2014
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 20

tel.  501 [zasłonięte] 370

Księgarnia stacjonarna:
519 [zasłonięte] 288

504 [zasłonięte] 187

p[zasłonięte]@tlen.pl

 
 

Można łączyć zamówienie z zakupami dokonanymi na koncie: piotr26047 

Książki wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy

ul. Jana Pawła II 20

pon-pt 10-19; sob 10-16.

tel. 519 [zasłonięte] 288

Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.

 
 

Wpłata na konto

Pobranie:  w przypadku przesyłki pobraniowej prosimy o mailową dyspozycję do wysyłki za pobraniem. 

 
 

Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.

Priorytet - dopłata 1,50 zł

 
 

Ciasta serowe
 Wydawnictwo: Świat Książki

ISBN: [zasłonięte]978-8343-263-9
 Tłumaczenie: Floriańczyk Barbara
 Format: 21.0x24.0cm
 Liczba stron: 96
 Oprawa: Miękka
 Wydanie: 1, 2014 r.

 Nie ma nic lepszego niż tradycyjny sernik mamy. Warto jednak spróbować i chociaż raz przyrządzić jego inną wersję: pyszny sernik nowojorski czy o smaku toffi albo smakowitą tartę porzeczkowo-sernikową.
W tej książce znajdziemy ponad 40 nowatorskich - niemieckich i amerykańskich - przepisów na to klasyczne ciasto.
Sernik to już przeszłość, dzisiaj pieczemy cheesecake!

 

 

Babeczki na słodko
Kaldunski Shelly
 Wydawnictwo: Buchmann

 ISBN: [zasłonięte]978-8381-917-2
 Format: 19.5x25.4cm
 Liczba stron: 128
 Oprawa: Twarda
 Wydanie: 1, 2013 r.

 Książka kucharska poświęcona wypiekowi modnych babeczek, których nazwa pochodzi od angielskiego "cake" (ciasto) i "cup" (kubek), jako nawiązane do charakterystycznego kształtu tych smakołyków. Jest tu ponad 60 sprawdzonych przepisów ilustrowanych zachęcającymi ilustracjami. Przepisy wzbogacone zostały informacjami na temat dekorowania ciastek oraz licznymi wskazówkami na temat ich serwowania znanej amerykańskiej dziennikarki kulinarnej.

okładka