Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ciasta Encyklopedia + 50 kolorowych tortów d.Brown

22-02-2014, 15:06
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 98.95 zł     
Użytkownik super-fryzjer
numer aukcji: 3912297147
Miejscowość szybka wysyłka
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 11   
Koniec: 22-02-2014 15:05:31

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Ciasta Encyklopedia

 

Wydawca: SBM
Oprawa: Twarda
Format: 20.6x28.3cm
Liczba stron: 240
Wydanie: 1
Rok wydania: 2013

Trudno wyobrazić sobie dziś rodzinną uroczystość czy okolicznościowe przyjęcie bez podania ciast, a już na pewno nic nie zastąpi aromatu i smaku ciast przygotowanych w domu ze świeżych, najwyższej jakości składników. Nie trzeba być mistrzem cukiernictwa, by zaskoczyć bliskich wspaniałymi drożdżówkami, szarlotkami, zdobnymi struclami, a nawet wymyślnymi tortami. Książka Ciasta. Encyklopedia zawiera wiele cennych wskazówek i porad, które sprawią, że każdy wypiek będzie udany, a zbiór ponad 300 przepisów dostarczy pomysłów na każde smakowite spotkanie.


50 kolorowych tortów

Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Format: 20.5x27.5cm
Liczba stron: 112

Efektowne, bo autorka pokazuje, jak za pomocą lukru plastycznego wyczarować oryginalny i zaskakujący tort w kształcie żaby, dinozaura, baśniowego zamku czy też bolidu Formuły 1.

Proste, bo do ich wykonania nie potrzeba doświadczenia w pieczeniu ciast, szczególnych umiejętności ani wielu specjalistycznych przyborów. Przejrzystym, czytelnym opisom towarzyszą barwne ilustracje, dzięki którym dowiesz się i zobaczysz, jak krok po kroku wykonać każdy z pięćdziesięciu wzorów.

Książka to zbiór praktycznych porad oraz ciekawych, inspirujących pomysłów pobudzających wyobraźnię.
Oprócz szczegółowych opisów poszczególnych tortów znajdziesz w niej także krótki opis podstawowych narzędzi do dekorowania, przepis na idealne do ozdabiania ciasto biszkoptowe, krem maślany o różnych smakach, lukier królewski, a także opis podstawowych technik pracy z lukrem plastycznym oraz tabelę składników, w której przestawiono spis wszystkich tortów wraz z informacjami dotyczącymi ilości poszczególnych składników potrzebnych do upieczenia odpowiedniej wielkości ciasta.

okładka
REGULAMIN SKLEPU NA STRONIE O MNIE

kupujesz wypełnij - formularz płacę

niezależnie od formy płatności

 

DANE DO PRZELEWU:
P.P.H.U Najbar Mirosław
ul.Batorego 24
43-100 Tychy
ING BANK ŚLĄSKI
92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368