Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CHOCOLATES AND CONFECTIONS Peter Greweling

27-12-2014, 3:17
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 999.99 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4841647211
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 27-12-2014, 3:23

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]96760, 978[zasłonięte][zasłonięte]45884, 978[zasłonięte][zasłonięte]43970, 978[zasłonięte][zasłonięte]01696, 978[zasłonięte][zasłonięte]07587, 978-[zasłonięte][zasłonięte]96760, 978-[zasłonięte][zasłonięte]45884, 978-[zasłonięte][zasłonięte]43970, 978-[zasłonięte][zasłonięte]01696, 978-[zasłonięte][zasłonięte]07587
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 2-4 dni roboczych.
Wystawiamy faktury VAT.

Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner

PRODUCT DETAILS:
Author: Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (CIA)
Language: English
Publisher: John Wiley & Sons
Publication Date: 27 Mar 2007
Dimensions: 22.7 x 3.2 x 28.5 cm
Format: Hardcover
Pages: 400
Condition: NEW
Product_ID: A7645DD443

Chocolate and candy making today is undergoing a renaissance in public awareness and status. This comprehensive book combines artisan confectionery techniques with accessible explanations of the theory and science as well as formulas for use in production. Fundamental information for the confectioner includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. The book contains 140 formulas and variations for beautiful confections, including dairy-based centers, crystalline and noncrystalline sugar confectionery, jellies, and nut center and aerated confections.

Książki wysyłamy w ciągu 2-4 dni roboczych. Z Polski!

Znalazłeś tę książkę w innej księgarni?
Sprawdź jaki termin dostawy oferują.
Czasem trzeba czekać TYGODNIAMI.


TRUFFLES: 50 DELICIOUSLY DECADENT HOMEMADE TREATS

COUTURE CHOCOLATE: A MASTERCLASS IN CHOCOLATE

PATISSERIE William Curley, Suzue Curley

MAKING FINE CHOCOLATES Andrew Garrison Shotts

THE ADVANCED PROFESSIONAL PASTRY CHEF Bo Friberg

MISS HOPE'S CHOCOLATE BOX Hope and Greenwood