Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CHOCOLATES AND CONFECTIONS AT HOME Peter Greweling

22-05-2014, 20:21
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 145.95 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4177128915
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 22-05-2014 19:27:42

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01223, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>98489, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01895, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51564, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19609, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01223, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>98489, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01895, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51564, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>19609

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Chocolates and Confections at Home with the Culinary Institute of America

CHOCOLATES AND CONFECTIONS AT HOME Peter Greweling

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (CIA)
Language: English
Publisher: John Wiley & Sons
Publication Date: 15 Jan 2010
Dimensions: 24.1 x 2.6 x 25.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 304
Condition: NEW
Product_ID: A47A1D9576

 

 

The home candy maker's guide to creating stunning chocolates and confections Chocolates and Confections at Home offers detailed expertise for anyone who wants to make truly amazing homemade confections and candies. The Culinary Institute of America and baking and pastry arts professor Peter Greweling provide recipes and step-by-step techniques that make even the most ambitious treats simple for any home cook. In addition, Chocolates and Confections at Home includes ingredient and equipment information, packaging and storage practices, and troubleshooting tips for common preparation issues. * Richly illustrated with more than 150 full-color photos that illustrate key techniques as well as finished confections* Covers chocolates, truffles, toffees and taffies, fudge and pralines, marshmallows, jellies, nuts, and much more* Author Peter Greweling is a professor of baking and pastry arts at the CIA, as well as a Certified Master Baker and Certified Hospitality Educator Chocolates and Confections at Home is the ideal resource for anyone who wants to graduate from chocolate chip cookies to create impressively decadent delights.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 COUTURE CHOCOLATE: A MASTERCLASS IN CHOCOLATE

 PATISSERIE Murielle Valette

 MAKING FINE CHOCOLATES Andrew Garrison Shotts

 CHOCOLATES AND CONFECTIONS Peter Greweling

 THE ART OF THE CHOCOLATIER Ewald Notter

 CHOCOLATES AND CONFECTIONS Peter Greweling