Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CHOCOLAT Eric Lanlard

22-05-2014, 10:39
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 151.20 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4175159225
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 4   
Koniec: 22-05-2014 10:20:41

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80046, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>53369, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>84710, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52616, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35127, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>80046, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>53369, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>84710, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52616, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35127

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Chocolat: Seductive Recipes for Bakes, Desserts, Truffles and Other Treats

CHOCOLAT Eric Lanlard

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Eric Lanlard
Language: English
Publisher: Mitchell Beazley
Publication Date: 13 May 2013
Dimensions: 24.4 x 19.4 x 2.6 cm
Format: Hardcover
Pages: 176
Condition: NEW
Product_ID: 1D45CC6941

 

 


'The dark stuff is the heart of the matter in Erica Lanlard's latest - and, dare we say, greatest - cookery book, Chocolat. It's a beautiful collection of recipes, but they're far more than just eye candy: they're deceptively easy to make and they really work.' -- Sweet Things
Master Patissier Eric Lanlard shares more than 100 of his favourite recipes that use the ingredient he loves the most - chocolate. As a young patisserie chef, Eric was taught how to make chocolate and he went on to train as an apprentice chocolatier. He has since been fascinated with this ingredient, making it his mission to master the techniques of moulding, blending, shaping and baking with chocolate.
Now you can share Eric's passion as he reveals his tried-and-tested techniques with this new selection of chocolate-based recipes, from quick bakes, cakes and simple sauces to show-stopping party pieces and after-dinner treats, all with easy-to-follow methods and helpful tips. With foolproof recipes and gorgeous photography by Kate Whitaker, this is a must-have cookbook for chocolate-lovers everywhere.
From the Bakery features everyday treats such as Devilish Chocolate Brownies, Pain au Chocolat as well as a few classics inspired by Eric s travels including Chocolate Kouglof and Chocolate and Pistachio Biscotti.
Desserts & Puddings is where Eric showcases his trademark glamour in his baking, with Gateau Opera and Chocolate Millefeuille as well as family favourites including Proper Chocolate Mousse, Hot Chocolate Soufflé and Chocolate and Banana Tart.
Truffles & Treats include sweet treats from Old-fashioned Truffles to Chocolate Toffee, before Drinks, Sauces & Spreads where you can make your own homemade Hazelnut Chocolate Spread, as well as indulge in a selection of chocolate-based drinks and cocktails.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BAKE IT LIKE YOU MEAN IT Gesine Bullock-Prado

 WORLD'S BEST CAKES Roger Pizey

 HOME BAKE Eric Lanlard

 TART IT UP! SWEET AND SAVOURY TARTS AND PIES

 CHEESECAKE Hannah Miles

 PATISSERIE AT HOME Will Torrent