Zajmujemy się kompleksowym zaopatrzeniem zakładów piekarniczo-cukierniczych, gastronomicznych, mięsnych poprzez:
Temperatura ciasta 26-30ºC, czas mieszania ok. 5-15min. Czas spoczynku ciasta ok. 15min. Formować kęsy o wadze 600g i umieścić je w koszyczkach o średnicy 20cm. Czas fermentacji w koszyczkach - 20min. Wyciągnąć je z koszyczków i przełożyć na liście kapusty. Pozostawić do wyrośnięcia ok. 30min. CHLEB Z TRADYCJĄ "ŚLIMAK"
Wszystkie składniki wymieszać przez ok. 5 - 15min. Temperatura ciasta ok. 26ºC. Czas spoczynku ciasta 15-20min. Kęsy ciasta wydłużyć - zawinąć formując kształt "ślimaka", ułożyć na blachach, posypać mąką żytnioą, pozostawić do fermentacji końcowej (ok. 40min.).
Aukcja dotyczy opakowania a`5kg w cenie brutto
Producent: ECOTRADE Produkt: sypki w opakowaniu papierowymWaga brutto: 5,40 kgStarając się zminimalizować koszty ponoszone przez naszych klientów, na swoich aukcjach podajemy zawsze wagę produktu. Dzięki temu nie finansują Państwo dodatkowych opłat. Kupując kilka przedmiotów na moich aukcjach, można zaoszczędzić na kosztach przesyłki płacąc tylko raz za paczkę zbiorczą, według wagi zakupionych przedmiotów.