|
|
Sklep tradycyjny
„Eko-Młociny Żywność Ekologiczna”
ul. Kasprowicza 145 lok. A4 (przy stacji metra Młociny
mapka poniżej) 01-949 Warszawa
Zapraszamy:
Poniedziałek 11-19 Wtorek-Piątek 9-19 Sobota 9-13
(Wyłącznie tym czasie odpowiadamy na Państwa zapytania oraz prowadzimy realizację zamówień)
|
|
|
|
- Kupując na kilku naszych aukcjach lub większą ilość produktów – prosimy poczekać na mail odnośnie kosztów wysyłki
- Oczywiście całość zamówienia wysyłamy w 1 przesyłce
- Zamówienie wysyłamy po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie
Wpłata na konto
1-2 szt. 9,50 zł (przesyłka ekonomiczna)/11,00 zł (priorytetowa)
3-4 szt. 11,00 zł (przesyłka ekonomiczna)/13,00 zł (priorytetowa)
5-9 szt. 13,00 zł (przesyłka ekonomiczna)/14,50 zł (priorytetowa)
Przesyłka za pobraniem - płatna przy odbiorze
1 szt. 10,50 zł (przesyłka ekonomiczna)/13,50 zł (priorytetowa)
2 szt. 12,50 zł (przesyłka ekonomiczna)/15,50 zł (priorytetowa)
3-4 szt. 14,00 zł (przesyłka ekonomiczna)/17,00 zł (priorytetowa)
5-9 szt. 16,00 zł (przesyłka ekonomiczna)/19,00 zł (priorytetowa)
Paczka do 30 kg niezależnie od ilości produktów
Wpłata na konto – 17,50 zł Przesyłka za pobraniem- 23,99 zł
PRZY ZAMÓWIENIU POWYŻEJ 200 zł - WYSYŁKA GRATIS
(dla przesyłek za pobraniem - powyżej 300zł)
|
|
|
|
Wpłata na konto (w tytule przelewu prosimy wpisać JEDYNIE NICK Z ALLEGRO)
79 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 470444
Do każdej przesyłki dołączamy paragon lub na życzenie fakturę VAT.
|
|
|
Witamy w sklepie Eko-Młociny!
Chleb wiejski
Skład: woda, skrobia pszenna bezglutenowa, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana,
nieutwardzony tłuszcz roślinny, cukier, glukoza, drożdże, substancja zagęszczająca: guma guar i E 464, sól,
błonnik pokarmowy, regulator kwasowości- E 575, substancja spulchniająca- soda, sezam
|
DATA WAŻNOŚCI
3 miesiące od daty produkcji
|
|
WAGA PRODUKTU
300 gr.
|
wartość odżywcza |
w 100 g produktu: |
Tłuszcze |
4.1 g |
Wartość energetyczna (w 100g) |
1004.6 kJ/ 270.1 kcal |
Białko |
0,9 g |
Węglowodany |
49.9 g |
© AllegroPromo
|
|