Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki - Jef

30-01-2014, 17:27
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 53.40 zł     
Użytkownik www_sabedoria_pl
numer aukcji: 3845828203
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 8   
Koniec: 30-01-2014 16:16:13

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Księgarnia Sabedoria jest
własnością firmy:
SabeArt Anna Beśka
91-050 Łódź
ul. Wróbla 1 lok. 4
NIP: 726-[zasłonięte]230-67
REGON: 101[zasłonięte]982

e-mail: [zasłonięte]@sabedoria.pl
kom: +485[zasłonięte]37627  (w godz. 10-17)
        +485[zasłonięte]95050 (w godz. 10-17)



851[zasłonięte]146110[zasłonięte]09100[zasłonięte]041
Wszystkie przedmioty są nowe
i pochodzą z legalnego źródła.
Podane ceny są cenami brutto.
Na życzenie klienta wystawiamy
faktury VAT, a standardowo paragon.
Przedmioty pakowane są w
opakowania powietrzne, co redukuje
możliwość uszkodzenia podczas
transportu do minimum.
Przedmioty wysyłamy zazwyczaj tego
samego lub następnego dnia
roboczego od zaksięgowania wpłaty
na naszym koncie bądź za
pośrednictwem systemu PayU,
zastrzegamy sobie możliwość
opóźnienia realizacji do 5 dni
roboczych.
Jeśli adres do wysyłki jest inny niż
podany w Allegro, to prosimy
niezwłocznie nas o tym
poinformować poprzez formularz.
Kupując na kilku aukcjach płacisz
tylko raz za wysyłkę.
Koszt wysyłki uwzględniony
jest na paragonie lub fakturze.
Koszt wysyłki obowiązuje na
terenie Polski


Poczta Polska

 

Przesyłka kurierska







Paczkomaty InPost




Odbiór osobisty - bez dopłat
WYSIWYG Web Builder

Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki
Jeffrey Hamelman

Oprawa: twarda
Rok wydania: 2013
Wydawnictwo: Buchmann
ISBN:[zasłonięte]978-8381-928-8

Wymiary: 19,0x24,0
Liczba stron: 478

Uznana za najlepszą wśród książek kucharskich poświęconych  pieczeniu  chleba - za jego `biblię` -  zawiera 140 przepisów, od bagietek,  poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia. Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Chleb. Techniki wypieku, przepisy, wskazówki - Jef
[DANE_EU][KOD][/KOD][WYS]24[/WYS][TYP]0[/TYP][SKL_ID]591726[/SKL_ID][SKL_TXT]Pozostałe[/SKL_TXT][WZN]1[/WZN][/DANE_EU]