Bezglutenowy chlebek RAW
Habżyki to w 100% naturalny, zdrowy produkt, który może zastąpić nam chleb, nawet w przypadku BARDZO RESTRYKCYJNYCH DIET: raw, bezglutenowej, wegańskiej czy bezmlecznej.
Habżyki w procesie produkcji poddawane są temperaturze nie wyższej niż 42 st. C, co pozwala zachować naturalne enzymy i witaminy. Dzięki temu ziarna znajdujące się w chlebku, w odpowiednich warunkach, mogą ZAKIEŁKOWAĆ. Habżyki to ponadto:
źródło naturalnych lignanów,
wysoka zawartość błonnika,
niski indeks glikemiczny,
bogactwo przeciwutleniaczy,
wysoka zawartość omega 3-6-9,
brak soi, glutenu, mleka, jaj, konserwantów, sztucznych dodatków,
wysoka zawartość białka,
skiełkowane ziarna.
Aby w pełni wykorzystać błonnik sugerujemy spożywać Habżyki popijając płynami.
Walory smakowe:
Siemię lniane to podstawa chlebków i element ZDROWEGO ODŻYWIANIA. To bogactwo witamin, minerałów i enzymów. Jest źródłem sił witalnych. W połączeniu ze SŁONECZNIKIEM wspomagającym nasz młody wygląd stanowią idealny duet zdrowia i młodości, harmonii ciała i ducha. Habżyki słonecznikowo-lniane idealnie nadają się do kanapek oraz zup.
Skład:
siemię lniane*, sezam naturalny*, słonecznik*, sól morska
(*składniki ekologiczne)
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 506 kcal
Tłuszcz: 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4 g
Węglowodany: 29 g
w tym cukry: 4 g
Błonnik: 25 g
Białko: 24 g
Sól: < 1g
Opakowanie: 70g
SPRAWDŹ POZOSTAŁE AUKCJE W NASZYM SKLEPIE..
ZA WYSYŁKĘ PŁACISZ TYLKO RAZ !!!