Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Chleb żytni na naturalnym zakwasie 500 g

21-03-2012, 13:45
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 5.50 zł      Najwyzsza cena licytacji: 5.50 zł     
Użytkownik chleb_naturalny
numer aukcji: 2194364564
Miejscowość Mrozy
Kupiono sztuk: 1    Zostało sztuk: 9    Licytowało: 1    Wyświetleń: 56   
Koniec: 22-03-2012 18:02:11
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

harbest

e-mail:

[zasłonięte]@gmail.com

 

tel: EWA 698-[zasłonięte]-320

DORIAN 668-[zasłonięte]-254

gg 10[zasłonięte]628

Koszty przesyłki pocztowej priorytetowej przy wpłacie na konto 1-2 szt 6,00 zł, każda następna sztuka 2,00 zł

 

Pieczemy w noc:

-poniedziałek

-wtorek

-środa

-czwartek

Zamówienia przyjmuję do danego dnia do godziny 18:00

 

Dane do przelewu:

"Piekania z Tradycją"

     Dorian Duda

    ul.Lipowa 13,

    96-330 Mrozy

 

BRE Bank mBank:

45 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 696665

 

 

 

 

 

 

Historia "Piekarni z Tradycją"

 

Naszą działalność rozpoczęliśmy w sierpniu 2010 roku,

rozpoczęliśmy produkcję pieczywa na naturalnym zakwasie.

Ojciec który od 30 lat zna się na technologii pieczenia i tworzenia zakwasu

wprowadza nas w techniki pieczenia bez polepszaczy i konserwantów.

 

Swoje produkty zaczęliśmy sprzedawać na targowisku i w ten sposób zdobyliśmy rzeszę

klientów którzy zachwycają się naszym pieczywem.

Starsi ludzie są zachwyceni smakiem i mówią że od dwudziestu lat nie spożywali takiego pieczywa.

Młodsze pokolenie nauczyło się jeść chleb razowy.

 

CHLEB ŻYTNI

 

 

Chleb żytni

 

 

Chleb żytni

 

Nasze pieczywo może być przetrzymywane od 7-10 dni w temp pokojowej jednak

nie w folii tylko samo gdyż mąka żytnia zawiera w sobie wilgoć mogłoby to spowodować

pleśń pieczywa trzymanego w zamknięciu bez dostępu powietrza.

 

Nasze pieczywo może być również zamrażane z mojej strony propozycją do rozmrażania jest wyjęcie chleba z zamarażarki i owinięcie bawełnianą ściereczką i pozostawienie na kilka godzin wtedy chleb jest świeżutki, nie radzę jednak rozmrażać w mikrofali bądź w piecyku, gdyż na początku będzie świeży ale z upływem czasu się zeschnie natomiast przy rozmrażaniu w ściereczce nie straci swojej wilgoci. 

Czytajmy etykiety na pieczywie.

 

Pamiętajmy prawdziwy chleb żytni nie musi kosztować 10 zł i wzwyż.

 

              Mąka w naszym chlebie pochodzi z małego młynu wodnego nieopodal Łowicza