NAJLEPSZE PRZYPRAWY DLA TWOJEJ KUCHNI
WYKAZ WSZYSTKICH PRZYPRAW PRODUCENTA
CHILLI GRYS TŁUCZONE
Masa netto: 50 g
Skład: Chilli grys
CENA: 4 zł
Opis produktu:
To niezwykle pikantna przyprawa, doskonała do kanapek, twarogu, sera, jajek, majonezu, pizzy czy spaghetti. Można je używać do pikantnych zup, sosów, gulaszów, oraz wszelkich dań mięsnych. Jest podstawowy składnikiem kuchni meksykańskiej i węgierskiej czy hiszpańskiej, niezastąpiona również w kuchni chińskiej.
Opakowanie :
Zakupiony produkt zostanie zapakowany do atestowanej torebki z okienkiem , zgrzewanej szerokim
zgrzewem, oznaczonej etykietą ze wszystkimi niezbędnymi informacjami
Numer Normy Zakładowej : ZN-2013 /PRZYPRAWA NATURALNA/ 0015
ZOBACZ NASZE POZOSTAŁE AUKCJE
NA ŻYCZENIE WYSTAWIAMY FAKTURY VAT
KUPUJĄC NA KILKU NASZYCH AUKCJACH ZA PRZESYŁKĘ PŁACISZ TYLKO RAZ!
KAŻDE OPAKOWANIE ZAWIERA NASTĘPUJĄCE INFORMACJE:
1) Kod kreskowy produktu
2) Termin przydatności do spożycia
3) Numer partii
4) Numer normy zakładowej
5) Waga produktu
6) Cena brutto
7) Nazwa produktu i skład
8) Warunki przechowywania
9) Dane kontaktowe producenta
Przyprawy i mieszanki przyprawowe naszej firmy, przeznaczone do sprzedaży
detalicznej, nie zawierają konserwantów. Produkowane są z najwyższej
jakości aromatycznych ziół i przypraw. Konsument wybierając
nasze produkty ma pewność, że potrawy zyskają niepowtarzalny smak i wspaniały aromat.
Przedstawione zdjęcia przypraw są autentyczne i stanowią własność naszej firmy , prosimy więc o ich nie kopiowanie .
Zdjęcia przypraw i sposób ich przedstawienia nie stanowią oferty handlowej w rozumieniu prawa .
W związku z tym , że nazwa naszej firmy może sugerować klientom ,że kupują produkty BIO informujemy , że
w odniesieniu do rozporządzenia rady (WE) nr 834/2007 z dnia 28 czerwiec 2007r ,
produkty naszej firmy nie posiadają certyfikatu rolnictwa ekologicznego.
Nazwa producenta nie ma sugerować produktu BIO.
------------------------------------------------------------------------------------------
PPHU BIOTECH
UL. ŚW. WALENTEGO 35A
89-320 WYSOKA
Kontakt: 67 [zasłonięte] 78
mail: [zasłonięte]@gmail.com