Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CHEMOMETRICS IN FOOD CHEMISTRY Federico Marini

18-02-2014, 1:42
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 784.35 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3898044895
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 18-02-2014 01:42:40

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41552, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>91499, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75474, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49517, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>45952, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>41552, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>91499, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75474, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>49517, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>45952

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Chemometrics in Food Chemistry (Data Handling in Science and Technology)

CHEMOMETRICS IN FOOD CHEMISTRY Federico Marini

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Federico Marini
Language: English
Publisher: Elsevier
Publication Date: 1 July 2013
Dimensions: 15.2 x 22.9 cm
Format: Hardcover
Pages: 550
Condition: NEW
Product_ID: A444[zasłonięte]287

 

 

The issues related to food science and authentication are of particular importance for researchers, consumers and regulatory entities. The need to guarantee quality foodstuff - where the word "quality" encompasses many different meanings, including e.g. nutritional value, safety of use, absence of alteration and adulterations, genuineness, typicalness, etc. - has led researchers to look for increasingly effective tools to investigate and deal with food chemistry problems. As even the simplest food is a complex matrix, the way to investigate its chemistry cannot be other than multivariate. Therefore, chemometrics is a necessary and powerful tool for the field of food analysis and control. For food science in general and food analysis and control in particular, there are several problems for which chemometrics are of utmost importance. Traceability, i.e. the possibility of verifying the animal/botanical, geographical and/or productive origin of a foodstuff, is, for instance, one area where the use of chemometric techniques is not only recommended but essential: indeed, at present no specific chemical and/or physico-chemical markers have been identified that can be univocally linked to the origin of a foodstuff and the only way of obtaining reliable traceability is by means of multivariate classification applied to experimental fingerprinting results. Another area where chemometrics is of particular importance is in building the bridge between consumer preferences, sensory attributes and molecular profiling of food: by identifying latent structures among the data tables, bilinear modeling techniques (such as PCA, MCR, PLS and its various evolutions) can provide an interpretable and reliable connection among these domains. Other problems include process control and monitoring, the possibility of using RGB or hyperspectral imaging techniques to nondestructively check food quality, calibration of multidimensional or hyphenated instruments etc.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.