Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Chemia w pożywieniu. Jak działają dodatki do żywno

28-08-2014, 20:58
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 35.10 zł     
Użytkownik ksiazkaland
numer aukcji: 4468523475
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 1   
Koniec: 28-08-2014 20:09:16

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Aukcja dotyczy:


Chemia w pożywieniu. Jak działają dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą


Autor ujawnia działanie najpopularniejszych dodatków spożywczych, w tym aromatów, enzymów, środków modyfikowanych genetycznie, ekstraktu drożdżowego, maltodekstryny i syropu glukozowo-fruktozowego. Dzięki tej publikacji poznasz powiązania chemicznych środków w jedzeniu z szybszym starzeniem się i chorobami układu krążenia. Dowiesz się, jakie zmiany w organizmie ludzkim wywołuje Cola Light i ksylitol oraz dlaczego gotowe dania mogą powodować poważne schorzenia jelit. Autor ujawnia także szokującą prawdę o chemii znajdującej się w uwielbianych przez dzieci napojach i słodyczach, którymi karmi się je w domach, szkołach i stołówkach. Zdradza również, jakie zagrożenia skrywają się w margarynach imitujących masło. Poznaj całą prawdę i przestań truć siebie i bliskich.
AutorDr Hans-Ulrich Grimm
Oprawabroszura
WydawcaVital
ISBN[zasłonięte]978-83278-28-0
EAN978[zasłonięte][zasłonięte]42782
Ilosć stron352
Wymiary14.5x20.5 cm
Data wydania2014
Indeks9050BEGFN00E
Zapraszam na pozostałe aukcje

Przed zakupem przedmiotu proszę o zapoznanie się z regulaminem dostępnym na stronie "O mnie".