Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CHEMIA W KUCHNI [NOWA]

12-07-2012, 14:00
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 9.20 zł     
Użytkownik RapaNui_shop
numer aukcji: 2394565120
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 16   
Koniec: 03-07-2012 11:43:51

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

mail [zasłonięte]@gmail.com
tel 668-[zasłonięte]-949

Telefon czynny jest od poniedziałku do piątku od 12.00 do 19.00.

 

Prosimy zapoznać się ze stroną "O mnie".

  

Książki wysyłamy od 24 do 72h roboczych od zaksięgowania wpłaty.

 

W przypadku zakupu więcej niż jednej sztuki prosimy o kontakt w celu ustalenia kosztów wysyłki.

 

Przesyłki nierejestrowane priorytetowe i ekonomiczne są wysyłane na odpowiedzialność kupującego ponieważ nie ma możliwości ich reklamacji na poczcie.

 

Nie ponosimy odpowiedzialności za opóźnienia wynikłe z pracy Poczty Polskiej i firmy kurierskiej.

 

Zastrzegamy sobie prawo wyboru firmy kurierskiej.

 

Na życzenie wystawiamy Faktury Vat.

 

 

* Płatność przez PAY-u

* Przelew bankowy

* Płatność przy odbiorze (przesyłka pobraniowa)

 

Zamówienia realizujemy za pośrednictwem Poczty Polskiej oraz firmy kurierskiej "Siódemka" oraz "Opek".
Nie prowadzimy odbiorów osobistych.

 

 

 

CHEMIA W KUCHNI 

 

 

Książka zawiera szereg ciekawych informacji na temat artykułów spożywczych w kontekście ich składu chemicznego, wartości odżywczej i kalorycznej. Opisuje chemiczne składniki żywności i ich rolę w codziennej diecie, wskazuje substancje chemiczne stosowane w produktach niskokalorycznych i dodatkach do żywności. Uświadamia znaczenie bioaktywnych składników żywności funkcjonalnej, czyli takiej, która oprócz walorów odżywczych zmniejsza ryzyko chorób przewlekłych, poprawia samopoczucie, wspomaga leczenie chorób wieńcowych, niektórych nowotworów, otyłości. W materiale zawartym w książce można znaleźć również opisy prostych doświadczeń chemicznych z wykorzystaniem artykułów spożywczych.
Książka jest napisana przystępnym językiem. Zamieszczono w niej także liczne ciekawostki, które mogą zainteresować zarówno uczniów, jak i nauczycieli. Publikacja jest skorelowana z nową podstawą programową.

 

 

Oprawa: Miękka
Format: 16.0x23.0cm
Ilość stron: 72
Wydanie: 1
Rok wydania: 2012