Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CHEMIA PROC FERMENTACYJNYCH drożdżownictwo mleko

21-01-2012, 15:56
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Aktualna cena: 65 zł     
Użytkownik szmucpagina
numer aukcji: 2047880316
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 8   
Koniec: 19-01-2012 20:32:54

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dostawa i płatność

    Płatność z góry
    • Przelew bankowy
    • List polecony ekonomiczny                    7,50 zł

    • List polecony priorytetowy                      9 zł







                    WYSYŁKA - LIST POLECONY LUB PACZKA POCZTOWA


      PRZEJDŹ DO SPISU TREŚCI - KLIKNIJ



                    Free Image Hosting at www.ImageShack.us

      Free Image Hosting at www.ImageShack.us

      Free Image Hosting at www.ImageShack.us

      Free Image Hosting at www.ImageShack.us

      Free Image Hosting at www.ImageShack.us

      Free Image Hosting at www.ImageShack.us

      Free Image Hosting at www.ImageShack.us

      Free Image Hosting at www.ImageShack.us

                    

                    Oprawa:  miękka

                    Format: 15,5x21,5 cm

                    Ilość stron: 361 str.

                    Stan: +db/-bdb poszarzenie, przytarcia okladki

                    Tytuł / autor / wydawnictwo 

      CHEMIA ENZYMÓW i PROCESÓW FERMENTACYJNYCH
      WARSZAWA 1949

      NAKŁADEM CENTRALNEGO ZARZĄDU PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO
      WYD. ODDZIAŁU WARSZ. STOWARZYSZENIA INŻYNIERÓW I TECHNIKÓW PRZEMYSŁU CHEMICZNEGO W POLSCE


                    Spis treści: 
      SPIS RZECZY
      Str. Prof. dr E. Sym
      Obecne poglądy na budowę enzymów 7
      Procesy oksydoredukcyjne w biologii 25
      Doc. dr I. Chmielewska
      Budowa chemiczna antybiotyków 49
      Charakterystyka i typy procesów enzymatycznych 81
      Doc. dr W. Kuryłowicz
      Sposoby produkcji antybiotyków 101
      Prof. dr K. Bassalik
      Istota fermentacji tlenowych ,. ..................... 183
      Fermentacje tlenowe wywołane przez pleśnie .......... „.,,..,,..,. 181
      Bakteryjne fermentacje beztlenowe .,.,.,...,.,......,,.., 195
      Prof. E. Pijanowski
      Fermentacja mlekowa i jej zastosowanie w przemyśle owocowo-
      warzywnym i mleczarskim , 213
      Prof. dr inż. W. Sławiński
      Fermentacja etanolowa jej znaczenie i zastosowanie w przemyśle 235
      Inż. Z. Eckstein
      Fermentacja drożdżowa i biologiczna synteza białka 263

                    Zdjęcia / rysunki / ilustracje: 

      Powrót do zdjęć


      Dodaj do ulubionych Sprzedających

      Dodatkowe informacje w zakładce "strona o mnie"

      Pozostałe książki - moje aukcje


      Zdjęcia/skany poddane kompresji - mogą występować charakterystyczne zniekształcenia - zwłaszcza wokół liter.