Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Chemia żywności Tom 1,2,3 Sikorski D6 WaWa

13-02-2014, 16:36
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 105 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 105 zł     
Użytkownik m-partner
numer aukcji: 3884020750
Miejscowość Warszawa
Licytowało: 1    Wyświetleń: 18   
Koniec: 13-02-2014 14:52:15

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Drops Tania książka akademicka

Tom 2 i 3 to egzemplarze powystawowe. Mogą posiadać zagięcia rogów, ryski okładki. Nie były używane..
Tom 1 to egzemplarz nowy.


Kupując kilka naszych książek za przesyłke płacisz TYLKO RAZ !!!


Odbierając w naszym biurze w Warszawie lub Wrocławiu płacisz tylko cenę "KUP TERAZ"
(konieczny wcześniejszy kontakt mailowy lub telefoniczny)

Chemia żywności t. 1,2,3

 
Chemia żywności t.1

ISBN:    [zasłonięte]978-83623-35-7
EAN:    978[zasłonięte][zasłonięte]36233
Indeks:    591[zasłonięte]02617KS
utor: Praca zbiorowa
Redakcja: Sikorski Zdzisław E.
Wydawca: WNT
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Liczba stron: 234
Wydanie: 6
Rok wydania: 2012


W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych.

Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka.
Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.


Chemia żywności tom 2


ISBN:    [zasłonięte]978-83623-37-1
EAN:    978[zasłonięte]36[zasłonięte]01
Indeks:    614[zasłonięte]02617KS
Redakcja: Sikorski Zdzisław E.
Wydawca: WNT
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x24.0cm
Liczba stron: 304
Wydanie: 5



Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składników żywności w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych oraz ich wpływu na zdrowie konsumenta.
W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności znalazło się kilka nowych rozdziałów, uwzględniających najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.

Książka ukazuje się w trzech tomach:
- Tom 1. Składniki żywności
- Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka
- Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności

Tom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia:
- charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udział
w składzie produktów żywnościowych,
- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się
pożądanych sensorycznych cech produktów,
- chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące
podczas jej przetwarzania i przechowywania,
- nowoczesne metody oznaczania białek żywności.

Wydawnictwo WNT poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także
bromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.


Chemia żywności t.3

ISBN:    [zasłonięte]978-83623-50-0
EAN:    978[zasłonięte][zasłonięte]36235
Indeks:    604[zasłonięte]02617KS
Redakcja: Sikorski Zdzisław E.
Wydawca: WNT
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x24.0cm
Liczba stron: 246
Wydanie: 5


Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności
Chemiczne i biologiczne właściwości witamin
Odżywcze i funkcjonalne cechy masła
Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych
Szanowni Państwo
Większość przesyłek powyżej 2 kg przesyłana jest Kurierem, kurierzy dostarczają paczki na ogół do godziny 17. Jeśli w tych godzinach nie ma Państwa w domu prosimy o podanie adresu np. do pracy (podając adres i nazwę). Pozwoli to skrócić czas oczekiwania na przesyłkę. Mogą Państwo również poprosić o wysyłkę Pocztą Polską (wiąże się to z dodatkową opłatą ustalaną indywidualnie). Każda informacja o zmianie adresu powinna zostać wysłana na adres [zasłonięte]@drops.pl lub zapisana w formularzu allegro.

Księgarnia Drops Warszawa

Księgarnia Drops Wrocław

ul. Jaworzyńska 4
00-634 Warszawa

Poniedziałek - Piątek
godz. 09:30 - 17:30
tel. 0 801 [zasłonięte] 355
tel. +48 22 [zasłonięte] 41
tel. +48 22 [zasłonięte] 42
Plac Grunwaldzki 13
bud. D-1 Politechniki
Wrocławskiej
tel. +48 71 [zasłonięte] 35

Poniedziałek - Piątek
godz. 09:00 - 15:30
Nasze inne aukcje:
Panel alleAPI