Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Chemia żywności t.3. Odżywcze... [nowa]

25-05-2014, 7:35
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 46.30 zł     
Użytkownik BestselleryPL
numer aukcji: 4184801611
Miejscowość Warszawa
Zostało sztuk: 4    Wyświetleń: 3   
Koniec: 25-05-2014 07:39:03

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Przedmiotem aukcji jest:

Chemia żywności t.3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności



Dane:
  • ISBN:978[zasłonięte][zasłonięte]36235
  • liczba stron: 246
  • okładka: miękka
  • wydawnictwo: wnt
  • wymiary: 165 x 240 mm
  • Rok wydania: 2012
  • Stan produktu: nowy, nieużywany



  • Opis:
    Charakterystyka odżywczych i zdrowotnych właściwości składników żywności Chemiczne i biologiczne właściwości witamin Odżywcze i funkcjonalne cechy masła Omówienie alergenów występujących w surowcach i produktach żywnościowych




    Przed zakupem zapoznaj się ze stroną o mnie

    Zobacz nasze pozostałe aukcje

    Dodaj nas do ulubionych sprzedawców

    Zapraszamy serdecznie.